https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

POLITIKA

Matej Zavec nov podžupan Občine Beltinci

26.11.2013 ob 12:39  

Župan dr. Matej Gomboši je Mateja Zavca imenoval za podžupana, ki bo odslej županu pomagal pri nadaljnjem uspešnem sodelovanju z Občinskim svetom ter pri razvojnih projektih občine Beltinci.

Župan Občine Beltinci dr. Matej Gomboši, ki je med drugim tudi predsedujoči Sveta Pomurske razvojne regije, je ob imenovanju podžupana Mateja Zavca povedal: "Gospod Zavec je bil aktiven pri svojem dosedanjem delu v Občinskem svetu. Prav uspešno sodelovanje z Občinskim svetom, pomoč pri razvojnih projektih naše občine ter priprava projektne dokumentacije in uspešno pridobivanje evropskih sredstev v novi razvojni perspektivi 2014-2020, bodo prioritete skupnega delovanja. Naše občanke in občani si zaslužijo, da jim mi v občinski upravi ustvarimo najboljše pogoje za varno in kvalitetno življenje v naši občini in to bo vodilo našega delovanja tudi v bodoče. Ob tem si želimo, da bo ta pot skupna vsem občankam in občanom naše občine."

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.11.2013 ob 13:16 nemreš vrvati gost

      občina že ima profesionalnega župana,tak ka ne vem zakoj trbej še eno birikratsko mesto odperati.Je pa tudi iz iste stranke kak župan tak ka je vse to jasno. Je pa rejsan bole sveti ,bole prekleti.

      37 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. Za komentiranje se morate prijaviti!
    3. gost
      26.11.2013 ob 20:37 Del R gost

      Te se pa pitamo, zakoj proračunski primanjkljaj, če pa ma vsaka občina ma cirka 2-krat več zaposlenih, kar jih trbe. Pomali de mela že tajnica svoja tajnico, kera de ji kujala kavo, plus župan privat šofera pa še mogoče celo varnostnika ali pa 2- kak se za "vip" osebe spodobi ;),

      15 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. Za komentiranje se morate prijaviti!
    5. gost
      26.11.2013 ob 20:41 bp gost

      Bravo in čestitke za Mateja, pošten in realen človek.

      10 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. Za komentiranje se morate prijaviti!
    7. gost
      27.11.2013 ob 7:59 radovedna gost

      Ja gospod župan kaj pa delajo vaši zaposleni v upravi, da bo moral zdaj gospod Zavec skrbeti za pridobivanje evropskih sredstev, najverjetneje sedijo na toplem, prelagajo papirje in čakajo plačo. Ali niso kompetentni za delo - veliko nas čaka na to. Koga zaposlujete ali ne bi malo prevetrili stanja zaposlenih na občini.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. Za komentiranje se morate prijaviti!
    9. gost
      27.11.2013 ob 8:11 KAR NEKDO gost

      Žal moram ugotoviti, da Beltinci v vsej zgodovini, odkar smo občina, še nismo imeli sposobnega župana. Nobeden ni bil kos zahtevam dela na občini. Glede sposobnosti; za vzgled si vzamite Odrance. Mala vendar uspešna občina. LUŠT bi tudi lahko bil v Beltincih, če bi občina dala v najem vrtino. Pa ne. Raje naj stoji. Denar za obnovo vrtine je pa mačji kašelj, ali ne? Namesto da bi služili, zapravljajo. Saj svojega tudi, pa vendar tega ne razumejo. Žal.

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. Za komentiranje se morate prijaviti!
    11. gost
      27.11.2013 ob 8:43 legenda gost

      Žalostno toda resnično. Ne vem kako lahko uspešno ?? dela na glasbeni šoli, skrbi za njo, dela kot svetnik, sedaj pa še kot podžupan. Človeku sploh ne upa pogledati v oči. Pa še to!! Zdaj bo podžupan,ki bi naj skrbel za dobro občanov! kako lahko dela za dobrobrit tako velike občine, če pa na glasbeni šoli, kjer deluje kot ravnatelj dela tako VELIKEEEEE razlike med profesorji in učenci!!!??? Zelo opazno je lahko bilo za peto obletnico glasbene šole.Nastopajo tisti,ki so mu všeč oz. kateri profesorju so mu bliže. A bo tako tudi na občini!!!!?????????? Bomo videli so rekli slepi. Žalostno. Vsakemu se pride tudi v svoj lastni žep.Lp.

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. Za komentiranje se morate prijaviti!
    13. gost
      27.11.2013 ob 9:55 GOST gost

      Ja kaj dodati če je že vse kar je res napisano. Ja nič, drugo leto so volitve in na nas volivcih je da povemo kaj si mislimo. Upam le da bo kakšna alternativa, na boljše seveda. Ampak poznam nekaj ljudi, ki so člani SDS, ne morem drugo povedati kot, da me spominjajo na člane ene stranke, v tridesetih letih prejšnjega stoletja. Ampak OK je treba spoštovati drugače misleče. Žalostno je samo to, da so vsi tako prepleteni, da res ne vem komu lahko še sploh kaj verjamemo.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. Za komentiranje se morate prijaviti!
    15. gost
      27.11.2013 ob 12:34 s.p. gost

      Ja popljuvati pa znamo. Človek je na svojem strokovnem področju že nekaj naredil. Kot učitelj, glasbenik in ravnatelj se je več kot dokazal. Če pa je kdo gledal katero od sej občinskega sveta, pa je lahko opazil, da je za razliko od prejšnjega madata veliko zrelejših svetnikov. Še nikoli nisem imel občutka, da bi se župan in svetniki šli naši - vaši. Zgodilo se je, da je kakšna stvar bila sprejeta drugače, kot si je zamislil župan ali Zavec. In oba sta to do sedaj znala sprejeti. Mar ne vodi ravno takšen način dela k napredku? Ali ni takšen način v korist občine? le tako naprej, Gomboši in Zavec. Pljuvajo tisti, ki so imeli možnost in jim ni uspelo ali pa večni kritizerji. V beltinskem občinskem svetu jih je kar nekaj, ki jim ne teče prvi mandat.

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. Za komentiranje se morate prijaviti!
    17. gost
      27.11.2013 ob 12:42 ha, ha gost

      Pa si se izdal, nasprotnik matransa :)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. Za komentiranje se morate prijaviti!
    19. gost
      27.11.2013 ob 12:56 MATRANS gost

      GOST s. p . vij ste sigurno strokovno dobro podkovani ? Občina nima nobene koristi , od tistega , ki tam sedi , gleda v lepi monitor in nič ne naredi (ker mu župan odvzame glas, zaradi neprave razprave ) .. Tole je napredek ?Matrans sem bil in ostanem !

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. Za komentiranje se morate prijaviti!
    21. gost
      27.11.2013 ob 14:12 mrzli veter gost

      Zanima me gospod Zavec koliko boste zaslužili in kdaj boste kot ravnatelj GŠ poskrbeli, da bodo prostori čisti? Tako umazanega javnega zavoda ne poznam. Sramogta! Predlagam, da s prvo podžupansko plačo plačate čistilnemu servisu, da stavbo generalno očisti.

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. Za komentiranje se morate prijaviti!
    23. Urednistvo_Pomurec
      27.11.2013 ob 14:35 Urednistvo_Pomurec

      Ker ni bilo argumentirane razprave so bili izbrisani nekateri žaljivi komentarji, komentiraranje vnaprej pa omejujemo na registrirane uporabnike.

      2 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. Za komentiranje se morate prijaviti!
    25. mnenje
      09.12.2013 ob 10:18 mnenje

      Zanimivo! Včeraj je bila na rtvslo oddaja od občine in župana občine Odranec. Lahko si ga vzamejo za vzgled tudi glede števila zaposlenih na naši občini Beltinci. Koliko jih je pri nas? Na koncu štejejo le rezultati!!!! Kaj me pa najbolj moti pri občini je to, da se grejo tabore, ti si tu jaz pa na drugem bregu. Sploh ne razumem tega, če se na občini dela za javno dobro. No želim vam čimveč doseženega, da bomo vsi imeli koristi od tega!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    26. Za komentiranje se morate prijaviti!

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.