https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Požar v Dokležovju

27.11.2013 ob 8:55  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče, ki so se končale le z gmotno škodo, šest kaznivih dejanj, dve kršitvi javnega reda in miru, požar, zasegli osebni avtomobil, tri poškodovanja vozil na parkirnih prostorih in dva primera povoženja divjadi.

 

Na področju kriminalitete so radgonski policisti obravnavali tatvino goriva iz rezervoarja tovornega vozila, tatvino denarja iz stanovanjske hiše in vlom v priročno barako. Soboški policisti so zasegli bankovec za 100 EVR za katerega se sumi, da je ponarejen. Lendavski policisti so obravnavali tatvino goriva na bencinskem servisu, ljutomerski pa kaznivo dejanje s področja delovnih razmerij.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Zaradi tega, ker je voznik vozil osebni avtomobil brez vozniškega dovoljenja, mu je bil le ta zasežen.

V Dokležovju je prišlo do začetnega požara v starejšem, lesenem, nenaseljenem objektu. Požar so pogasili domači gasilci.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali čez dan na območju PP Ljutomer. 

 Vir: Molicijska uprava Murska Sobota

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.