https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Puconcih zapeli za svetli trenutek

Puconci, 29.11.2013 ob 12:00  

Zveza kulturnih in turističnih društev Občine Puconci je včeraj v Zeleni dvorani Puconci že devetič zapovrstjo priredila dobrodelni koncert »Pesem za svetli trenutek«. Dobrodelni koncert je bil tokrat namenjen bratoma Bačič iz Šalamencev za ureditev nujnih stanovanjskih prostorov, saj njima je spomladi zemeljski plaz uničil hišo.


»Vzemi si čas in se ozri naokrog, saj je dan prekratek, da bi bili sebični. Vzemimo si čas. Je čas, ki daje in je čas, ki jemlje. Ti trenutki danes, so čas, ko dajemo vsi,« je zbrane nagovoril, predsednik ZKTD Občine Puconci Jožef Rituper. Tako so si za dobrodelno prireditev vzeli čas tudi Nika Zorjan, skupina Plamen, Oppa Bokan band, D`Kwaschen Retashy, Franc Gorza, skupina Hay in Mejaši iz Varaždina ter s svojimi pesmimi poskrbeli, da je prireditev uspela.

Cilj dobrodelne akcije je doseči 40.000 EUR. Z zbiranjem prostovoljnih prispevkov po okoliških krajih in z lastnimi sredstvi bratov Bačič so že zbrali 31.724 EUR. S koncertom so tako želeli zbrati še manjkajoča sredstva, kar jim je skorajda uspelo, saj so skupaj z donatorji zbrali 8.206 EUR. Kot lahko izračunate sami je nekoliko zmanjkalo do zastavljenega cilja, vendar ga lahko z vašim skromnim prispevkom hitro dosežejo. Svoj prispevek lahko še vedno nakažete na posebni račun odprt pri NLB Murska Sobota SI56 0254 5026 0585 979 s pripisom HUMANITARNA POMOČ DRUŽINI BAČIČ.

Brata Bačič se iskreno zahvaljujeta vsem donatorjem in tistim, ki so oziroma še bodo kakorkoli pomagali. Še posebej pa donatorjema z velikim srcem, in sicer Evangeličanski humanitarni organizaciji Republike Slovenije in Škofijski Karitas Murska Sobota.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.