https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Oštarija Kamenšnica - dom dobrot in prijetnega vzdušja

04.12.2013 ob 16:39  

Ob prečudovitem pogledu na jezero, v čisti naravi stran od mestnega vrveža, se za velikimi drevesi skriva majhna a po ponudbi in kvaliteti velika Oštarija Kamenšnica.

Nahaja se na Bakovski cesti, v prostorih ribiškega doma Murska Sobota. Oštarija ponuja bogato izbiro vseh mesnih in ribjih jedi ter bogato ponudbo italijanskih specialitet kot so pizze in testenine, ki jih za vas pripravljajo pravi mojstri kuhanja. Prav tako vsakodnevno pripravljajo malice in kosila, nudijo pestro izbiro nedeljskih kosil in vsakodnevno ponudbo dnevnih menijev ter posebnih ponudb, kot so tedni jagod, špargljevi tedni in podobne dobrote, ki se prilagajajo letnim in prazničnim časom.

Petkove večerje so še posebej prijetne ob živi glasbi, vsak petek pripravljajo namreč koncerte in dogodke z različnimi izvajalci, tako domačimi kot tujimi.

Imajo tudi posebne ponudbe za družinska praznovanja, slavnostne dogodke in dovolj prostora za dolgo in prijetno druženje. Ob čudovitem jezeru se nahaja tudi velik prostor, primeren tudi za 1.000 ljudi, blizu pa so tudi tri hiške, v katerih je prostora za 30 ljudi. V teh hiškah si lahko gostje sami pripravijo hrani in uživajo v pikniku. Poskrbljeno pa je tudi za otroke, sama lokacija ponuja svobodo otrokom, lahko se igrajo na igralih ali uživajo v naravi in živalih, ki se nahajajo tam. V urejenih prostorih imajo kozice, prašičke, ovce in zajčke.

Če vas mikajo kvalitetna hrana, prijazna postrežba, sproščujoča lokacija in ugodne, obiščite Oštarijo Kamenšnica, vsak dan med 9. in 22. uro ter ob vikendih do 24h. Prisotni bodo tudi na Mikloševem sejmu v Murski Soboti, 6. 12. 2013 (nasproti Trga zmage).

    Fotogalerija