https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Pomurka Ditka Maučec za krmilom hokejskega kluba Telemach Olimpija

5.12.2013  

Ditka Maučec iz Murske Sobote je sedla za krmilo hokejskega kluba Telemach Olimpija iz Ljubljane. Postala je nova predsednica kluba, kjer je zamenjala Mitjo Mejača.

Ditka Maučec, hči nekdanjega Murinega trenerja Stanka Maučeca, je direktorica marketinga in prodaje pri Telemachu. Kot prva ženska je zasedla mesto predsednice HDD Olimpije, svojo funkcijo bo opravljala štiri leta. Ditka je že prej veliko sodelovala z direktorjem kluba Matjažem Sekljem glede marketinga in povezovanja sponzorjev ter navijačev. Dejala je, da je to zanjo poseben izziv, da jo čaka veliko nalog, ima pa dober občutek in zadovoljstvo. Njena poglavitna naloga bo sanirati kar 1,5 milijona evrov dolga, ki se je nabral v klubu iz časa igranja v EBEL ligi.

foto: zurnal24.si

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.12.2013 ob 13:05 Del R gost

      Končno smo se tuj včakal, ka Prekmurec ma nikšo pomembno funkcijo v športi tuj v metropoli, čeprav šele zdaj kda je začala voda v grlo tečti jin.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.12.2013 ob 17:12 trener gost

      zdaj pa še oče nekšo mesto najde v klube, ka v Prekmurje nega kluba, kerome se ne bi ponujal.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      05.12.2013 ob 17:21 Niki gost

      Pohvale vredna, samo da te ob zivce ne spravijo

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      09.12.2013 ob 18:19 hokejist gost

      gost trener, rajši bi se vprašal zakaj ta ditka ni s telemachom vstopila v nk muro. kolikor vem se njeni oče ni nikjer ponujal,ker v takšni ligi kot je pomurska liga , res ni za njega mesta. pa nočem nikogar dol gledati. postati predsednik v olimpiji je velika stvar, ponos za ditko in ditka je v tem primeru ponos za pomurje. gost trener ne delaj se norca iz svojih prekmurcev, ker še ti ki hočejo pomagati svojim in ditka je hoterla pomagati muri, to msem obveeščen, bodo obrnili hrbet

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.