https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Miklavž obiskal Gornjo Radgono

06.12.2013 ob 7:45  

Mesec december je za otroke gotovo najbolj vesel in priljubljen mesec. Je poln pričakovanj, sanj, radovednosti, želja, veselja, predvsem pa daril. Najprej pride sv. Miklavž, pred koncem leta pa še Božiček in Dedek mraz.


Miklavž se je skupaj s spremljevalci ustavil tudi v Trgovskem središču Maximus v Gornji Radgoni, kjer se je trlo otrok ter njihovih staršev, dedkov in babic. Po prijetnem programu, ki sta ga uprizorila prijazni angelček in hudobni parkelj, je Miklavž obdaril  otroke in se z njimi fotografiral, kar je bilo za malčke nepozabno doživetje. Posamezni otroci so se malce bali Miklavževe brade ali porednega parklja, nekateri pa so korajžno z njim pokramljali, mu zapeli kakšno pesmico in obljubili, da bodo zelo pridni, se dobro učili in ubogali starše.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.