https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

FOTO: Odbojkarice Keme suvereno do nove zmage

Puconci, 15.12.2013  

Igralke Keme so se po dobrem mesecu, ko so igrale samo na gostovanjih, vrnile v domačo dvorano, ter zabeležile pomembno zmago v boju za modro skupino.


Sam začetek tekme je nakazoval, da se bodo domačinke sprehodile do nove zmage. V prvem nizu so dominirale in brez težav držale visoko prednost pred tekmicami. Proti koncu niza se je prednost samo še stopnjevala in na koncu je na semaforju pisalo 25:14, torej plus enajst v korist Keme. V drugem nizu smo gledali bolj izenačeno tekmo. Igralke Zgornje Gorenjske se niso predale, ter v drugem nizu nevarno pretile domačinkam, ki pa so na koncu niza bile bolj zbrane, ter povedle s 2:0. Tudi tretji niz je bil podobno kot prejšnji izjemno napet. Čeprav so igralke Zgornje Gorenjske vodile pri obeh tehinčnih odmorih za tri točke, imele tudi zaključno žogo pri 22:24, a na koncu niz vseeno izgubile. Igralke Puconec so z borbenostjo izid najprej izenačile nato pa ga še spreobrnile v svojo korist in zaslužena zmaga s 3:0 je ostala doma. Kapetanka Ana Praprotnik Flisar se je med drugim in tretjim nizom zahvalila predsedniku za dosedanje delo. Drago Franko se je tako poslovil od predsedniške funkcije.

Naslednji teden igralke Keme odhajajo na gostovanje k ekipi GO Volley, to bo tudi zadnja prvenstvena tekma v tem koledarskem letu, naj pa še povemo, da igralke Keme 26.12. čaka polfinalni pokalni obračun proti mariborski ekipi Nove KBM Branik.


Vir: zokpuconci

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.12.2013 ob 7:29 KAR NEKDO gost

      Sramota da ne objavite niti ene slike, ko se kapetanka poslavlja od alfe in omega kluba. Brez Draga klub nebi bil kjer je. Se pa odkrito bojim za prihodnost kluba po njegovem odhodu. Čeprav želim klubu vse najboljše tudi v prihodnje.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.