https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Pomurske nogometašice samo tri mesta za ekipo FC Bayern München

17.12.2013  

Na neuradni evropski lestvici ženskih nogometnih klubov, se klub ŽNK Teleing Pomurje Beltinci nahaja samo tri mesta za zvenečo ekipo FC Bayern iz Münchna. Pomurska ekipa se je po zadnji posodobitvi lestvice prebila med najboljših 60 ekip stare celine.


Ker se pri sestavi lestvice upoštevajo rezultati Ženske Lige prvakinj, ki so jih klubi dosegli v zadnjih petih letih, je uvrstitev pomurskih nogometašic, ki so jo dosegle v samo dveh letih nastopov v Ligi prvakinj, še toliko večji uspeh. Če pa lestvico pogledamo še natančneje, pa opazimo, da so pred njimi na lestvici ekipe, ki so jih v zadnjih dveh letih gladko premagovale.

Ekipe Gintra Universitetas, FC Bobruchanka in še bi lahko naštevali, so proti Teleing Pomurju morale položiti orožje. Pa tudi ekipa WFC Rossiyanka (9.mesto), ki je trenutno najvišje postavljena ekipa, s katero se je pomurska ekipa pomerila, jih na turnirju v Črni gori ni nadigrala.

»Tako visoka uvrstitev na lestvici lahko predstavlja za naše igralke dodatno motivacijo, saj je tudi to dokaz, da se v našem klubu odlično dela in, da se lahko tudi "mali" klubi z omejenimi sredstvi, nosijo z velikani evropskega nogometa. Prav tako pa ostaja cilj uvrstitev med najboljših 30. klubov na stari celini, realen,« so nam še sporočili iz tabora ŽNK Pomurje.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.12.2013 ob 6:55 PREKMURSKI ZET gost

      Čestitke punce. Seveda čestitke gredo tudi trenerju in vsem, ki delajo v klubu. Srečno in veliko športnih uspehov v letu 2014!

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.