https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Teleing namesto za poslovna darila namenja sredstva za dorodelne namene

19.12.2013 ob 13:45  

V podjetju Teleing, d. o. o., že četrto leto zapored tudi ob koncu leta nadaljujejo z dobrodelnostjo – namesto za poslovna darila so donacijo v višini 1.500 evrov namenili Lions klubu Ptuj, ki jih bo v celoti porabil za njihov projekt "Tradicionalna božično-novoletna obdaritev otrok iz socialno ogroženih družin".


Podjetje Teleing je na današnji novinarski konferenci predstavniku humanitarne organizacije Lions klub Ptuj podelilo sredstva v višini 1.500 evrov, ki bodo v celoti namenjena za njihovo tradicionalno božično-novoletno obdaritev otrok iz socialno ogroženih družin. Na ta način podjetje Teleing že četrto leto zapored na mesto za poslovna darila ob koncu leta namenja sredstva pomoči potrebnim.

 

Razlog za donacijo je uspešno poslovanje v letu 2013

Zadovoljni so, da število naročnikov njihovih širokopasovnih storitev narašča iz meseca v mesec, kar se odraža tudi v rasti prihodkov podjetja. Kljub temu, da cen njihovih storitev ob dvigu DDV niso spreminjali, bodo prihodke od prodaje v letu 2013 povečali za 8 odstotkov. V letu 2013 so dodatno zaposlili še 3 sodelavce, tako da ekipo podjetja sedaj sestavlja 32 redno zaposlenih sodelavcev, katerim gre zasluga za uspešno poslovanje in rast podjetja.

Podjetje Teleing je močno vpeto v lokalno okolje na različne načine

Svojo družbeno odgovornost izražamo tako, da se odzivamo na probleme v lokalnem okolju, kjer ponujamo svoje storitve in po svojih močeh pomagamo čez celo leto. Za donacije in sponzorstva bomo v letu 2013 namenili 1,2 % prihodkov. Sponzoriramo predvsem klube in društva, kateri se ukvarjajo z mladimi. Tako smo med drugim tudi glavni sponzor ženskega nogometnega kluba ŽNK Teleing Pomurje Beltinci, kateri v zadnjih letih dosega velike športne uspehe. Na to smo še posebej ponosni. Dobro pa sodelujemo tudi z gasilskimi društvi na področju vseh petnajstih občin kjer ponujamo naše storitve, prav njim smo namenili tudi poseben Društveni paket naših storitev. Tudi letos pa smo se ob koncu leta odločili, da sredstva namesto za poslovna darila namenimo pomoči potrebnim« je povedal direktor Janez Smolkovič.

Že od leta 2008 v Teleingu čez vse leto izvajajo dobrodelno akcijo »Poveži se«

V tej akciji zbirajo staro računalniško opremo. Obnovijo in sestavijo uporabno ter jo podarijo tistim, ki si je ne morejo kupiti. Za neuporabno računalniško opremo pa poskrbijo za ekološko neoporečno odlaganje.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.12.2013 ob 10:17 nn gost

      Lepa Gesta, bravo Janez in teleingovci.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.