https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Kristini Erman uspel eden odmevnejših prestopov v slovenskem ženskem nogometu

19.12.2013  

Donedavni igralki ŽNK Teleing Pomurja, Kristini Erman, je uspel velik met. Kristini se je namreč uspelo dogovoriti za sodelovanje s sedemkratnimi prvakinjami Italije, ekipo Eurospin Torres.


Ekipa Eurospin Torres prihaja iz sicilijanskega mesta Sassari in trenutno zaseda 5. mesto na evropski klubski lestvici. Italijanske nogometašice že peto leto zapored igrajo v ženski Ligi prvakov, kjer se jim je tudi letos uspelo uvrstiti med najboljših osem ekip v Evropi, v četrtfinalu pa jih čaka dvoboj z nemško ekipo FFC Turbine Potsdam. Novo moštvo Kristine Erman tudi letos zaseda vrh Serie A, v dosedanjih srečanjih so italijanske šampionke enajstkrat zmagale in samo enkrat remizirale.

Za uradno stran ŽNK Pomurje je Kristina povedala: "Res sem vesela, da sem dobila takšno priložnost. Sedaj moram le pridno trenirati, za kar imam enkratno priložnost, saj bom trenirala z vrhunskimi igralkami, s katerimi vem, da si bom pridobila potrebne izkušnje. Pridobiti pa si moram tudi zaupanje trenerke, da mi bo dala priložnost za dokazovanje. Seveda je pa vse odvisno od mene in od mojega dela na treningih.  Okvirno vem, da je delo v klubu Torres res vrhunsko, na visokem nivoju, vendar se tudi boljših od mene ne bojim, to me dela še bolj močno in samozavestno. Vem, da mi je to odlična odskočna deska tako, da moram le pogumno naprej in se pokazati v najboljši luči."

Prestop Kristine Erman zagotovo eden odmevnejših prestopov v slovenskem ženskem nogometu. In tudi zaradi tega so v pomurskem klubu, ne glede na vse dogodke, ki so botrovali njenemu odhodu, ponosni, da je Kristini uspel veliki met. Za komentar Kristininega prestopa so povprašali tudi Štefana Kozica, ki jim je povedal: "Kristina Erman odhaja v klub, ki se nahaja v samem vrhu Evropskih ženskih nogometnih klubov in je uvrščen v letošnji sezoni med 8 ekip, ki bodo spomladi nadaljevali tekmovanje v Evropski ligi prvakinj. Mislim da je to tudi še ena potrditev dobrega dela v našem klubu, ob tem pa Kristini vsekakor želim, da to priložnost, ki se ji ponuja dobro izkoristi."

Vir: znkpomurje.com

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.12.2013 ob 14:13 Chico gost

      Čestitam za prestop.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.12.2013 ob 10:26 PREKMURSKI ZET gost

      Čestitke!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.