https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Rotary Klub in skupina podjetij 13 M obdarili socialno šibkejše družine

Markišavci, 19.12.2013 ob 9:55  

Rotary Klub Martjanci je v sodelovanju z zaposlenimi v skupini 13 M že tretje leto zapored socialno šibkejšim družinam razdelil prehrambene izdelke.

Vsaka družina je prejela po tri pakete v skupni vrednosti 50 evrov

V prostorih Trgovsko logističnega centra podjetja 13 M v Markišavcih so se zbrali z namenom, da pomagajo družinam, ki so se tako ali drugače znašle v nezavidljivem socialnem položaju. Da bi tudi njim vsaj malo polepšali decembrske, predpraznične dneve, so 17-im družinam razdelili prehrambene pakete. Vsaka družin je prejela po tri pakete v skupni vrednosti okrog 50 evrov.

Rotary klub v desetih letih delovanja doniral čez 50.000 evrov

Rotary klub Martjanci letos praznuje deseto obletnico svojega obstoja. V tem času so donirali čez 50.000 evrov za dobrodelne namene. Med drugim so omogočili letovanje šolskim otrokom na morju in v hribih. Prav tako plačujejo malice osnovnošolskim otrokom. Pomagajo tudi pri obnovitvah hiš in stanovanj ter pri nabavi določene medicinske opreme, je povedal predsednik kluba Boris Švec.

Del sredstev za malice zaposlenih namenili v dobrodelne namene

Pri dobrodelni akciji sta sodelovala tudi skupina 13 M ter Proconi. Predstavnica Sonja Zver je povedala, da že tretje leto zapored del sredstev namenjenih za decembrske malice delavcev namenijo v dobrodelne namene. V tem predprazničnem času podarjajo prehrambene izdelke. Akcije se z veseljem udeležujejo sodelavci, ki so zainteresirani za tovrstna dejanja. S tem pa bodo nadaljevali tudi v bodoče.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.