https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Središče Beltinec odeto v tisoče lučk

Beltinci, 20.12.2013 ob 17:00  

Beltinci in njeno ožje središče je v tem prazničnem času odeto v številne lučke. Vse se začne pri Zvezdi pri veliki okrašeni jelki, nadaljuje pa proti gradu in parku. Tudi okoli cerkve in občine je zelo svetleče ...



Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

Oglejte si tudi:

FOTO: Murska Sobota odeta v praznično vzdušje

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.12.2013 ob 18:01 gajzi gost

      V Beltincaj so pa nej pokradnoli svetlečij okraskov kak v Soboti .Ne razmin što te vse zna v Soboti ge je skladišče na občini ?

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. Za komentiranje se morate prijaviti!
    3. gost
      20.12.2013 ob 20:57 ddd gost

      g.ružič

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. Za komentiranje se morate prijaviti!
    5. gost
      20.12.2013 ob 22:25 posvejt gost

      Gologlavi majo na gezero lučk. Ene svejtijo tajjkuni ene muzikaši ene pa süjomi ka so ga soudili za zlorabo položaja. Süjomi pa tak dirigejrata tajkun pa muzikaš.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. Za komentiranje se morate prijaviti!
    7. gost
      20.12.2013 ob 22:37 gost gost

      lepou mate marki, v soboti pa majo sobočanci lepše okrašene privat kuče kak pa župan center mesta. žalostno je v soboti že več lejt, sigdar bole žalostno.

      9 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. Za komentiranje se morate prijaviti!
    9. gost
      21.12.2013 ob 6:21 sobočanec gost

      gost - gost,če se ti ne vidi v M.S. idi v beltince,za mene pa je Sobota čista zadosti okrašena,poleg toga pa mamo še drsališče,kero je letos zadetek v polno.Kelko mladine se tan zbira je rejsan fajn viditi,poleg toga pa nesmite pozabiti ka je tudi to preci velki strošek za občino zato ne šinfajte brezveze za okrašenost,saj verjetno nejde vse na enkrat na tisoče lučk in zašenki drsanje.Ali kak ponavadi se vedno najdejo štenkaši keri so sami sebi verjetno že dosadni,če nebi kaj štenkali.

      8 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. Za komentiranje se morate prijaviti!
    11. gost
      21.12.2013 ob 8:39 POŠTENJAK gost

      V Beltincaj je toliko lučk samo zato, ker jih je dobro prodal županov svak s svojim podjetjem. Drugi obrtniki in podjetniki pa smo ostali z dolgimi nosovi. Občina V Beltincih najbolj skrbi za cerkev. Podžupan je zaposlen pri duhovnikih.

      11 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. Za komentiranje se morate prijaviti!
    13. gost
      21.12.2013 ob 8:47 gost gost

      zdaj te se občinari pa ostali županovci 10 lejt po prsaj tukli zaradi toga drsališča. rejsan je super pa lepou ka je ali vse ostalo v decembri je pa v soboti rejdna žalost. dva štanda pri drsališči pa že razglašate božično novoletni sejem. san že pravo, sigdar bole žalostno. cejle sobote ne zanijma drsališče pa tudi vsi se ne drsajo.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. Za komentiranje se morate prijaviti!
    15. gost
      21.12.2013 ob 13:01 s gost

      to pa je resno brez okusa okrašeno. včasih je manj več.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. Za komentiranje se morate prijaviti!
    17. gost
      21.12.2013 ob 16:50 kpk gost

      Če je tako kot praviš POŠTENJAK, je čas, da se ga prijavi pristojnim institucijam. Oni, ki jih dalje omenjaš pa dobijo svoje. En v MB je že dobil. Pri nas te stvari malo počasneje tečejo. Pride NPU in KPK tudi na Markovsko.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. Za komentiranje se morate prijaviti!
    19. gost
      21.12.2013 ob 18:09 GANCHANEC gost

      MALO PRLE SE JE NAŠ PODŽUPAN MALO HVALO KAK RAVNATEL S CERKVENOF GLAZBENIOF ŠOULOF, KAK S VSEJMI SODELŰVLE. V ZADNJEN LETI NAŠA DECA IGRARIJO EŠČE SAMO V BÖLTINSKOJ CERKVI. TE PODŽUPAN SE JE S TOUF GLASBENOF ŠOULOF PAR GEZERO EVRAMI PRIKLOPO NA OBČINSKE EVRO JASLI. DRÜJGO LETO MO VOLILI NOVUVE BOUKŠE SVETNIKE (BREZ TEJ CERKVENIJ SLEPCOF) PA TÜDI ŽUPAN DE DRÜJGI ZATOU ČAKAMO KONEC CERKVENOGA CECANJA OBČINSKIJ PEJNEZ. LUČKE? NEPOTREJBNE V TOJ KRIZI. LEJKO PA JE DOBAVITELJ V KRIZI, OF ŽUPANOV FAMILIJEN LETRIČAR.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. Za komentiranje se morate prijaviti!
    21. gost
      21.12.2013 ob 20:08 gost gost

      Moderator.. caps Lock..nekateri ne vedo, da se tako ne piše komentarjev..

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. Za komentiranje se morate prijaviti!
    23. gost
      21.12.2013 ob 21:05 kaplan gost

      Beltinci ,so bogata obcina, Yxxyyyato,si lahko privoscijo tako raykosje.Yopan vsaka ti cast. Rodbini je potrebno pomagati, dokler se da! Cerkev pa mora biti rasvetljena , kajti do gorickega je dalec, kjer je gospod yupnik s ljubico1 žato si lahko privoscijo

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. Za komentiranje se morate prijaviti!
    25. gost
      22.12.2013 ob 0:01 niko gost

      ge je zdaj šparanje,pa ekološko predavanje okrog okolja pa ozonske luknje ki uničuje naravo na tao so vsi pozabili te do pa organizerali velka predavanja ka do ništerni služili,kdo ima pravico drugome ogrožati življenje ge je cerkev pa njena pravičnost pa skromnost pa so najbole osvetljeni le zakoj?

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    26. Za komentiranje se morate prijaviti!
    27. gost
      22.12.2013 ob 8:50 gost-božiček gost

      kelko jes vijdin pa poznan te kraj, je cerkev vedno tak osvetljena, tak kak vsaka cerkev.tisto ka je pa na smrekaj je pa od občine. sam sem pa takšoga mišljenja: odveč so vse te lučke po vsej mestaj, praznični dnevi so čista nekaj drugoga, pa lejpe svetke vsen.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    28. Za komentiranje se morate prijaviti!

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.