https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

ŽNK Teleing Pomurje začele s sezono zimskih turnirjev

28.12.2013  

Končuje se še eno zelo uspešno leto za ŽNK Teleing Pomurje, prva lovorika, ki so jo v iztekajočem letu osvojile njihove članice,  je osvojeno prvo mesto na mednarodnem turnirju AGRAM 2013.


Naslednji vikend se bo odvijal 12. mednarodni malonogometni turnir AGRAM 2014 – za članice, in udeležile se ga bodo tudi članice ŽNK Teleing Pomurje. Turnir, ki ga organizira ŽNK AGRAM iz Zagreba, se bo odvijal v Športni dvorani Peščenica. Kot poroča medijski pokrovitelj turnirja Sportnews, se bo na turnirju marsikaj dogajalo, pripravljajo pa tudi presenečenja za gledalce. Turnir AGRAM 2014, pa ima tudi humanitarno noto, saj se bodo na turnirju zbirala sredstva za »malega Filipa Taras« iz Karlovca, ki ima cerebralno paralizo.

Na 12. mednarodnem malonogometnem turnirju AGRAM 2014 – za članice, bo sodelovalo 12 ekip, ki so bile razporejene v naslednje skupine:

Skupina A: ŽNK Osijek, ŽNK TELEING Pomurje in ŽNK Trnava,
Skupina B: ŽNK Maribor, Ferencvaros TC in ŽNK Rijeka,
Skupina C: ŽNK Sarajevo, ŽNK Dinamo in ŽNK Split in
Skupina D: ŽNK Agram, ŽNK Kalamegdan in ŽNK Ekonomist.

V nadaljevanje turnirja se uvrstita prvouvrščeni ekipi iz vsake skupine. Članski turnir odpirata ekipa domačink ŽNK Agram in ŽNK Kalamegdan v soboto ob 9.00 uri. Igralke ŽNK Teleing Pomurje bodo svoji srečanji predtekmovanja odigrale ob 10.30 proti ekipi ŽNK Trnava, ob 12.50 pa jih čaka težek dvoboj z »evroligaško« ekipo ŽNK Osijek.

V nedeljo pa se bo, prav tako v Športni dvorani Peščenica, odvijal 5. mednarodni malonogometni turnir AGRAM 2014 – za kadetke. Na tem turnirju pa bo sodelovalo 8 ekip, ki bodo razporejene v dve skupini:

Skupina A: ŽNK TELEING Pomurje, Ferencvaros TC, ŽNK Dinamo in ŽNK Zagreb
Skupina B: ŽNK Sarajevo, ŽNK Agram, ŽNK Ekonomist in ŽNK Rijeka

V nadaljevanje turnirja se uvrstita prvouvrščeni ekipi iz vsake skupine. Kadetski turnir odpirata ekipi ŽNK Agram in ŽNK Ekonomist v nedeljo ob 9.00 uri.  Ob 9.30 čaka igralke Pomurja prvo srečanje proti ekipi ŽNK Dinamo, ob 12.20 se bodo pomerile z ekipo Ferencvaros TC. Zadnje srečanje skupinskega dela pa bodo odigrale proti ekipi ŽNK Zagreb ob 14.20.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.