https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

»Čuda«, ki smo jih Slovenci letos iskali na spletu

30.12.2013 ob 14:00  

Zanimalo vas je, kako osvojiti zasedeno žensko, mesnata Lady Gaga, Pahorjeva ribica, največji mozolj na svetu in ali Dolenjke rade dajo.


Tudi Slovenci smo v letu 2013 na spletu iskali informacije o najrazličnejših stvareh. Brskalnik Najdi.si je razkril najbolj šaljive iskalne pojme s področja ljubezni, praktičnosti, glasbe in filma, sveta znanih in ostalih gesel, ki so jih uporabniki dejansko vpisali v spletni iskalnik.

Kako varati, da partner ne izve?

Na področju ljubezni so se zelo pogosto pojavljala vprašanja o tem, kako biti vedno srečen, zanimalo vas je, zakaj moški varajo, ali seksati v javnosti ali ne, kako zanositi, kdaj povabiti žensko na zmenek, mučila vas je radovednost, kako vedeti, kdaj je moški zaljubljen, kako osvojiti zasedeno žensko, kako varati, da partner ne izve, pojavilo se je pa tudi povprašvanje o tem, ali Dolenjke rade dajo.

Zakaj sem brez denarja?

V letu 2013 ste iskali tudi nasvete, kako utajiti davke, kako se obnašati na razgovoru in kako nositi šal. Zanimalo vas je tudi, zakaj ste brez denarja, kdaj je primeren trenutek za nosečnost, zakaj ljudje zamujajo, povpraševanje pa je bilo tudi po največjem mozolju na svetu.

Kdo od Modrijanov je samski?

S področja glasbe in zabave ste na Najdi.si iskali tudi mesnato Lady Gaga, golo Rebeko Dremelj v bazenu, alfa samca Jana Plestenjaka ter seksi koledar Damjana Murka. Poleg tega vas je zanimalo tudi, kako postati slaven kot Damjan Murko, radovedni pa ste bili tudi o tem, kdo od Modrijanov je samski.

Zakaj je Jasna Kuljaj samska?

Iz sveta znanih je bilo na Najdi.si povpraševanje po Pahorjevi ribici, po krilu Alenke Bratušek ter pleši Janeza Janše, zanimalo vas je oprsje Jasne Kuljaj in zakaj je Jasna samska, nekdo pa je v brskalniku iskal tudi »tečnobo Andrea Massi in lepotico Tino«.

Štajerka namesto psa?

Ostala šaljiva gesla, ki smo jih Slovenci letos vtipkali v brskalnik, pa so bila med drugim tudi: čudna slovenska otroška imena, moške najlonke, ali od piva rastejo joške, zakaj krave ne letijo, Štajerka namesto psa in druge nenavadne poizvedbe.

Foto: splet

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.