https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: V novo leto v Beltincih skočili s skupino Štrk

Beltinci, 01.01.2014 ob 14:00  

Najbolj pričakovano polnoč v letu so na prostem pričakali tudi v Beltincih. V šotoru na grajskem dvorišču je zbrane zabavala skupina Štrk, novoletno čestitko pa je vsem predal župan Matej Gomboši.


 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.01.2014 ob 19:01 darja gost

      To ni realna slika prikaza silvestrovanja v Beltincih. Zakaj se je fotografiralo po deseti uri, ko še ni bilo ljudi in ne takrat, ko je bilo polno grajsko dvorišče in šotor. Seveda, fotograf je moral biti takrat že v Murski Soboti. Za nas, pa je naredil slabo reklamo. LP

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.01.2014 ob 19:48 Jebiveter gost

      Točno tak Darja... Tan je skakal z tistin rukzakon, da so kumaj lidje šli vkuper.... Te da je pa bilou puno, je pa že mogel biti v Soboti.... Isto je napravo z silvestrovanjon v Moravcaj.... ista slika....

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      04.01.2014 ob 0:15 gost gost

      ka je marki, pa vas nega na slikaj pa ste čemerni ka se nemrete gledati pa okouli važiti ka je vaša slika na pomurci? narciseki eni. te nemate v beltincaj nikoga ka bi vas posliko gda vas je bilo največ?

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      04.01.2014 ob 9:53 gost okoličan gost

      Ja rejsan, ka je z vami marki, nekši ste čedni gratali. Župan van pa ne vej markasti gučati, ka je prišo s štajera, Če ste marki ostanite sklepani marki. Eden je sikdar pravo, nej zadosta, ka si marko, moreš biti še sklepani, te si pravi, pa nožec moreš meti v žepi. Sicer smo pa vsi prekmurci pa moremo vkup držati, našo mentaliteto prišleki nikdar do konca ne razmijo.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      04.01.2014 ob 11:24 VENDI gost

      Gost pa okoličan . Vidva sta kretena na kubik ! Mij smo ponosni ka smo iz tega dela prekmurja šteromi vij pravite markusko. Mij smo na vsakem nivoji pred vami bar za sto lejt . Mij ne gazimo blatni pa sposrani po Soboti , kak vij .Da o drugi infrastrukturi sploh ne govorimo !

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      04.01.2014 ob 12:08 aaa gost

      vij marki odite redno v cerkev! samo kak pravijo, bole svejti, bole prekleti! bole peraovnoga naroda san še nej vido!

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      04.01.2014 ob 12:46 gost gost

      takega teleta primitivnega in niti malo razgledanega kot si ti.."aaa"pa tudi ne srečaš vsak dan..

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      04.01.2014 ob 12:54 gost gost

      VENDI vej pa tou nika nej takšoga, če si marko. razmimo mi to dobro, nej si si san krijv.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      04.01.2014 ob 13:02 aaa gost

      @gost-goston ge z mojin poston nej san žalo nikoga, samo resnico san pravo!! ka boli??? primitiven in žaljiv je kvečjemi tvoj komentar, keri 100% potrjuje mojo tezo!! sklepani!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      05.01.2014 ob 13:30 ERNI gost

      (Gorički ) primitivci , ka mate bakanče doj zvošćene . Vej su pa marki za nas rejsan napredni . Daleč pred nami so . Pa naj so , ve jih mij pomali doj dobimo ali podvozimo ! Tudi mij bomo ob njih , če bomo še naprej meli svoje občine ! Bojmu realni .

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.