https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Gorički derbi pred skoraj tisoč gledalci pripadel Gradu

15.11.2010  

Pravo nogometno poslastico smo pričakovali v »goričkem derbiju«, kjer sta se v 3. SNL vzhod pomerili ekipi Grada in Tromejnika iz Kuzme. Lepo vreme in predhodni rezultati akterjev so botrovali k temu, da se je ob nogometnem igrišču v Gradu  zbralo skoraj tisoč gledalcev, ki so pričakovali razburljivo nogometno srečanje.

Grad : Tromejnik G-Kalamar 3 : 2 (1 : 1)

Gledalcev: 800

Strelci: 0:1 Čontala (3.), 1:1 Fujs (11.), 2:1 Fujs (41.), 2:2 Čontala (52.), 3:2 Krpič (66.)

Grad: Nemec, Bernjak, Krančič, Krpič, Frumen (Stošič), Baler, Kuronja (Recek), Benkič, Fujs, Pucko, Šiško (Kreft)

Tromejnik G-Kalamar: Škrbič, Kous, Sukič (Lepoša), Bokan, Kous, Čontala, Mešič (Bokan), Bukovec, Horvat, Navotnik (Forjanič), Mešič

Gostje so kar hitro utišali pregreto občinstvo in v tretji minuti povedli preko Čontale. Domačini se niso pustili zmesti in že v enajsti minuti uspeli dvigniti domače občinstvo na noge, ko je izenačil Fujs. Sledilo je obdobje igre med obema kazenskima prostoroma, gostje pa so poskušali preko prekinitev in nekajkrat nevarno ogrozili domačega vratarja Nemca, medtem ko so se domačini koncentrirano branili in poskušali preko protinapadov.

V zadnjih minutah prvega polčasa pa erupcija veselja pri domačinih. Njihovo moštvo je danes odlični Fujs popeljal v vodstvo in domačim nogometašem omogočil mirno pot v slačilnice.

Krpič mož odločitve

V drugem polčasu gostujočemu trenerju Malačiču ni ostalo drugega, kot da stavi vse karte v napad. Iz igre je povlekel Mešiča, v igro pa poslal Bokana. To se mu je obrestovalo v 52. minuti, ko je domače občinstvo utišal Čontala. Toda domačini so kaj hitro odgovorili preko Krpiča, ki je svojo ekipo povedel v vodstvo in povzročil val navdušenja pri gledalcih.

Nogometaši Tromejnika so tako v nadaljevanju tekme vse karte stavili v napad in kar nekajkrat nevarno ogrozili domačega vratarja, ki pa je bil vedno na pravem mestu.

Vroče zadnje minute

Najbolj vroče je postalo ravno v zadnjih trenutkih tekme. V 93. minuti so se izenačujočega zadetka že veselili nogometaši Tromejnika, vendar je na srečo domačinov stranski sodnik označil nedovoljen položaj in po končnem sodnikovem žvižgu so vse tri točke ostale na domačih tleh.

Preberite tudi:

- Rezultati tekem pomurskih nižjeligašev

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. sineson
      15.11.2010 ob 9:19 sineson

      Štivan si je ohrano stolček, zdaj njemi je že gorelo pod nogami..

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. lepi
      15.11.2010 ob 11:46 lepi

      jurja gledalcov, ka se ti naure! kelko pa je bila vstopnina?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. vinci
      15.11.2010 ob 13:21 vinci

      Lidje so lačni predstav, tak ka cena vstopnice niti nej telko važna (če je mala).

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. prekmurjerepublika
      15.11.2010 ob 13:48 prekmurjerepublika

      odlična številka, seeno pa trbej povedati ka je 800 gledalcev v derbiji 3. lige med kluboma keriva sta v oddaljenosti 5 km nej nika senzacionalnogaa!!!! ge pa še tij lejko maš derbi v 3. ligi ali više ka bi bila največjiva konkurenta sosednje občinee!!!???? seeno je pa tou še vedno kmečki derbi, ge nega nikšega organizeranoga navijanja in nemre nešče, keri prijde na tekmo kak nevtralen gledalec uživati v vzdušjee!!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. legenda57
      15.11.2010 ob 13:55 legenda57

      ja,300 lidij pa odzadaj na cesti................

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. neuvrsceni
      15.11.2010 ob 14:03 neuvrsceni

      Sineson, kakše gorelo. Saj pa dečke so mele 17pik kot novinec v ligi so presenetili v vseh pogledih. Je pa dejstvo ka so na koce malo mele smole, ampak z zadnjo tekmo so pokazali ka so iz pravoga testa. Tak da ni nobene bojazni za majanje stolčka itd.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. Milanista
      15.11.2010 ob 14:09 Milanista

      Grad ma potencial, samo glede na finančni vložek bi lejko več pokazali v ton deli prvenstva. Sicer pa moremo biti realni - naši klubi so fejst dobri v ton deli prvenstva.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. neuvrsceni
      15.11.2010 ob 14:25 neuvrsceni

      Milanist, vsaka ekipa ka pride gor v visji rang tekmovanja more prvo neka vložite. Poglene tromejnik lane so tude mogle, pa ge so bili. roko na srce, naše klube so resno dobre v ton dele. Vsi po vrste.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. sineson
      15.11.2010 ob 16:44 sineson

      neuvrsceni, če ma Štivan resno skoro 1000 evrov plače te more neka dati tudi rezultatsko. To je že nej tak mala plača za te rang, če je istina to.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. Goricki
      15.11.2010 ob 16:47 Goricki

      Pa rezultati so nej slabi, dečki nucajo čas ta ka mislin ka bo, pa ka de Štivan dale če glih smo eni mogoče pričakuvali malo več.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.