https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Prihodnjo soboto malonogometni turnir v Murski Soboti

9.1.2014  

Kmn Old Boys Murska Sobota prireja v sobota, 18. januarja dobrodelni turnir v malem nogometu »Sobota open 2014«. Na turnirju odprtega tipa se bo 24 ekip potegovalo za nagrade v vrednosti 2.000 €. Finančni izkupiček od pobranih vstopnic bo namenjen otrokom, ki bodo obiskali šolo v naravi. Turnir bo potekal v telovadnici Osnovne šole III v Murski Soboti.

KDAJ: sobota 18. januar 2014, z začetkom ob 8:00 in predvidenim koncem ob 21:00

KJE: v telovadnici na 3. OSNOVNI ŠOLI, v MURSKI SOBOTI

NAČIN TEKMOVANJA: Število prijav je omejeno in sicer na 24 ekip. Igra lahko 5 igralcev (po sistemu 4+1) in sicer BREZ ODBOJA. Ekipa lahko prijavi 10 igralcev. Vse ostale podrobnosti o načinu tekmovanja dobite preko kontaktne osebe.

NAGRADE: Prve tri ekipe prejmejo pokale in denarne nagrade: 1. mesto: 1000 EUR, 2. mesto: 600 EUR, 3. mesto: 400 EUR. Pokale dobi tudi četrto uvrščena ekipa, kakor tudi najboljši strelec in vratar turnirja.

PRIJAVNINA: je 60 € na ekipo (če ima ekipa spletno stran na www.fansdoo.com in vsaj 7 fanov strani) ali 70 € na ekipo (če ekipa nima spletne strani na www.fansdoo.com, ali pa nima vsaj 7 fanov strani).

Število mest je omejeno (24). Zadnji rok prijave je sreda, 15. 01. 2014. Žreb bo 16. januarja v Murski Soboti, v lokalu CUBO, kjer se prav tako lahko poravna prijavnina.

Transakcijski račun: NLB SI56 25100-9712951113, namen nakazila: nogometni turnir.

PRESENEČENJE: pred finalnim delom bodo razna PRESENEČENJA, ki bodo ogrela občinstvo.

KONTAKTNA OSEBA: Prijave sprejemamo na fansdoo@fansdoo.com ali telefonsko številko 031 677 070 (Jožek).

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.