https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

S štipendijami občina izpričuje pozitiven odnos do izobraževanja mladih

Kdaj: Sobota, 18.01.2014 ob 14:00

Kje: Moravske toplice, v sejni sobi Občine Moravske Toplice v Moravskih Toplicah

Sporočilo za javnost

S štipendijami občina izpričuje pozitiven odnos do izobraževanja mladih

Občina Moravske Toplice je tudi v študijskem letu 2013/2014 v sodelovanju z Pomursko izobraževalno fundacijo (PIF), objavila javni razpis za podelitev štipendij Občine Moravske Toplice za študente s stalnim bivališčem v občini Moravske Toplice. Na osnovi razpisa, objavljenega v občinskem glasilu Lipnica ter na spletni strani občine in PIF dne 02.10.2013, je vlogo za pridobitev štipendije Občine Moravske Toplice posredovalo 38 študentov, od katerih jih je 33 izpolnjevalo vse razpisne pogoje ter jim je bila odobrena štipendija. Skupna višina štipendij za študijsko leto 2013/2014 znaša 37.650,00evrov. Višina štipendije posameznega štipendista je določena na podlagi seštevka točk, doseženega po naslednjih kriterijih: oddaljenost kraja stalnega prebivališča do kraja izobraževanja, povprečna ocena v preteklem študijskem letu in letnik študija v študijskem letu 2013/2014.

Slavnostni podpis pogodb o štipendiranju bo v soboto, 18. januarja 2014 ob 14. uri v sejni sobi Občine Moravske Toplice v Moravskih Toplicah. 

Štipendiste bosta pozdravila župan Občine Moravske Toplice Alojz Glavač in predsednik uprave PIF dr. Mitja Slavinec.

Svečani podpis pogodb bo s svojim nastopom popestrila štipendistka Občine Moravske Toplice Sandra Gjerek.

Dodatne informacije:

Martina Vink Kranjec

Telefon: 02 538 1504

Elektronski naslov: martina.vink.kranjec@moravske-toplice.si

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.