https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

FOTO: Igralke Puconcev prvi del končale na odličnem drugem mestu

Puconci, 19.1.2014  

Igralke Keme so si z zmago nad Koprom priigrale drugo mesto po prvem delu sezone in tako v nadaljevanje nesejo štiri točke. Kopru za preboj med štiri ni mogla pomagati niti izkušena Petra Kramolc.

Sam začetek tekme ni bil nič kaj prida spodbuden, saj so gostujoče igralke od samega začetka prednost držale v svojo prid in vodile že kar za osem točk na koncu pa niz presenetljivo dobile s 25:14.

V drugem setu pa so se prebudili domači navijači in igralke Keme pripeljali do delnega izida 11:2. Vse skupaj je kazalo na lahko osvojeni niz, a igralke Kopra se niso dale in so se neverjetno hitro približale. Kljub temu so v dramatični končnici celo kožo odnesle domačinke ter izid izenačile na 1:1.

Tretji niz je prav tako pripadel domačinkam, ki so z borbeno igro vodile tudi že za pet točk, a tudi to ni bilo dovolj za miren zaključek, saj so se igralke Kopra ponovno približale in niz tesno izgubile s 25:23.

Sledil je zadnji niz na tekmi katerega so brez vsakršnega dvoma bolje začele igralke Puconcev, ter povedle s 8:3, pri drugem tehničnem odmoru je bilo že plus osem in vsem v dvorani je bilo jasno, da bo zmaga ostala doma. Domačinke so nato pametno odigrale do konca in pokazale, da se z njimi v Puconcih ne gre šaliti.

S to tekmo se je končal tudi prvi del sezone v katerem so igralke Puconcev prikazale nekaj odličnih predstav in zaradi tega končale prvi del na visokem drugem mestu. Sedaj sledi modra skupina v kateri bo vsaka zmaga nedvomno uspeh. Prva tekma bo na sporedu, po krajšem premoru, 29.01. v Kamniku.

Vir: zokpuconci.com

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.