https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KULTURA

FOTO: Zgodovina rocka že tretjič navdušila pomursko občinstvo

Murska Sobota, 25.01.2014 ob 12:00  

V gledališču Park so včeraj že tretjič uprizorili glasbeno predstavo Zgodovina rocka v živo.


Potem ko je omenjena predstava pomursko publiko navdušila že v oktobru in decembru, sta glasbenik Tadej Ropoša ter režiser in scenarist Aleš Nadai v Mursko Soboto še tretjič privabila mnoge ljubitelje rock glasbe. Privrženci rocka so prisluhnili glasbenim poslasticam in legendam, ki so zaznamovale to glasbeno zvrst skozi zgodovino, od njenega začetka pa vse do danes.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.01.2014 ob 16:17 rocker gost

      bil san na prvi predstavi, očitno je nej pametno telko ponovitev napraviti glede na odziv. je pa vsekakor pohvalno in še kar zadovoljivo vse skupaj napravljeno. edina stvar kera je malo moteča, vsaj meni, je to ka te iste ljudi kateri nam tu predstavljajo zgodovino rock glasbe vsak teden gledam na slikah iz raznih veselic kjer špilajo nekvalitetno glasbo, katera nema dosta veze z rokon. v pomurju je zadosta pravih rock glasbenikov in izvajalce te predstave nebi bilo potrebno zejti iz komercialnih vod. vsi so sicerdobri glasbeniki ali vseeno mi je bilo moteče na koncerti. mogoče komplicejran. :)

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.01.2014 ob 16:35 Feri gost

      V komerciali so zaradi pejnez

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      25.01.2014 ob 16:53 zip gost

      Morda bi bilo pametneje napraviti te predstave še v drugih pomurskih mestih, verjetno bi bil odziv večji. Ste pomislili na to? l.p.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      25.01.2014 ob 18:05 gost1 gost

      Vrede bi bilo, če bi takše koncert priredili v kakšon bole "sproščenon" okolji, npr. mikk, ka bi poslušalci stali pa lejko cuj malo bole plesali. Tu san vido, ka so ljudje cejli čas migali z nogami, ka dosta več pa nejso mogli, ka so pač mogli sideti.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      25.01.2014 ob 19:03 rocker gost

      seveda ka so v komerciali zaradi pejnez, zakoj bi pa vačik bili? ali kak san pravo, smešni mi je bilo ka mi zgodovino rocka predstavljajo ljudje kateri se preživljajo z nekvalitetno šund muziko, namesto da bi nam zgodovino rocka predstavili glasbeniki kateri so rockeri po duši in po dejanju. sicer pohvalna zadeva ali tisti nasmešek zaradi šunda je bil celi čas prisoten, pa ne samo pri meni. :) pa brez zamere.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      25.01.2014 ob 20:32 zip gost

      @rocker, tu se pa moram s teboj strinjati..ja nejde zečič..stavros..skupaj z rock muziko, če si roker, boj roker, pa magari boš crkno od lakote..

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      25.01.2014 ob 22:01 Pek gost

      Te pa idi ti roker pa odšpilaj eno veselico ge moreš imeti na repertuari vsaj 200 komadov... Pa po možnosti vse najnovejše hite... Nemaš pojma kak je.......

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      26.01.2014 ob 8:06 Štrumfpantl gost

      Tistin, šteri pametujete pa iščete dlako v jajci, samo tou: radi bojte, ka se je nešče najšo in je pripravo eno alternativo, ge se lejko čüje prava muzika in je tüdi kvalitetno zašpilana. Več toga bi trbelo. Za vas so očitno tej vsakokedenske veselice, ge se že 10 lejt lajna ena in ista muzika (sicer je tüdi žmetno tistomi praviti muzika), vrh vašoga umetniškoga živlenja. Ges osebno komaj čakan, ka se pojavi nekši bend, ka de špilo pravo muziko, nej pa tisto sranje, ka je cejli večer en ritem in se vse fküp drži, kak kakša božna tretjerazredna krvavica...

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      26.01.2014 ob 9:47 lauraas gost

      "Nije žvaka za seljaka."

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      26.01.2014 ob 9:48 prekmurec gost

      V Prekmurji nega rokerof, ali so pa prestari, ka bi se jin dalo toj deci pokazati, ka je rock.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.