https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Nogometašice Teleing Pomurja U15 imele slab dan

28.1.2014  

V športni dvorani Ekonomske šole Murska Sobota je bil ta vikend odigran zadnji iz serije kvalifikacijskih turnirjev za uvrstitev na finalni turnir Ženske zimske lige, ki bo naslednjo soboto v Radljah ob Dravi. Na turnir sta se uvrstili ekipi Maribora in Ptuja.

V Murski Soboti so se pomerile igralke selekcij U15. Na turnirju so sodelovale ekipe ŽNK Dornava, ŽNK MSM Ptuj, ŽNK Fužinar, ŽNK Radlje ob Dravi, ŽNK Maribor in gostiteljice ŽNK Teleing Pomurje Beltinci. V športni dvorani Ekonomske šole so včeraj potekali zelo zanimivi dvoboji, največ uspeha pa so imele igralke iz Maribora in Ptuja, ki so na igrišču pokazale največ nogometnega znanja in se uvrstile na finalni turnir.

Povsem pa so odpovedale igralke ŽNK Teleing Pomurje Beltinci, kNi nikakor niso pokazale vsega svojega znanja. Včerajšnji turnir je vsekakor pravočasno opozorilo mladi ekipi, da so jih vrstnice iz drugih ekip ujele in nekatere celo prehitele. Dekleta bodo morala zavihati rokave in še intenzivneje pristopiti k vadbi ter poskušati, do nadaljevanja tekmovanja na travnatih zelenicah, nadoknaditi zamujeno.

Po končanem kvalifikacijskem turnirju pa smo v Murski Soboti videli še Revijalni zimski turnir deklet U11 – letnik 2003 in mlajše, ki ga je, v sodelovanju z NZS, organiziral ŽNK Teleing Pomurje Beltinci in se ga je udeležilo lepo število udeleženk. Turnirja se je udeležila tudi selektorica reprezentance deklet U17 Tina Kelenberger, ki je udeleženkam predala tudi priročna darila, ki jih je prispevala NZS. Selektorici so pri animaciji pomagale tudi članice Teleing Pomurja Mateja Zver, Manja Rogan, Staša Špur in Tanja Vrabel.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.