https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ROKOMET

FOTO: Borbeni Radgončani osvojili točko

2.2.2014  

Rokometaši Arcont Radgone so pred domačimi gledalci odščipnili točko drugouvrščeni Škofljici in se razšli z rezultatom 27:27 (13:11).


Radgončani nadaljujejo dobro formo. Po zmagi nad Sežano so v drugem delu tekmovanja uspeli remizirati z drugouvrščeno Škofljico. Fantje so pokazali borbenost v obrambi in v  10. minuti povedli s 4:2. Nato so sledile izključitve na strani domačih, česar pa gostje niso znali izkoristiti in Radgončani so z dvema igralcema manj prišli do vodstva 7:3. Svoje delo je izvrstno opravil tudi vratar Selaković, saj je s svojimi obrambami v obup spravljal gostujoče igralce. V drugem delu prvega polčasa so gostje le uspeli izkoristiti minute z igralcem več in se približali domačinom na samo dva gola razlike.

Gostje so na začetku drugega polčasa uspeli izid izenačiti na 13:13. V 40. minuti je Škofljica prvič na tekmi povedla in domačinom ušla na tri gole prednosti. Kljub temu se Radgončani niso predali, zaigrali so na vse ali nič in se uspeli približati na 17:18 in imeli nekaj možnosti za izenačenje, a jih niso znali realizirati. Po dveh ubranjenih sedemmetrovkah Kunčiča so domačini izenačili. Do konca tekme se je igralo gol za gol, gostje pa v zadnjem napadu niso zadeli za zmago in tako je ostalo pri izidu 27:27.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.