https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Utroša na državnem prvenstvu osvojil trojno krono

3.2.2014  

Minuli vikend je v Medvodah potekalo državno prvenstvo v badmintonu, kjer so igralke in igralci BK Mladost z rezultati dokazali, da so najuspašnejši badmintonski klub v Sloveniji. Utroša se je na najvišjo stopničko povzpel trikrat.


Igralci BK Mladost so osvojili tri prva in eno drugo mesto v petih disciplinah. Iztok Utroša je v treh kategorijah osvojil državne naslove. Naziv državnega prvaka si je prislužil za posamično igro, nastop v dvojicah z Miho Horvatom in v mešanih dvojicah z Niko Koncut (vsi člani BK Mladost).

Ženska dvojica Nika Koncut/Sabina Magyar je v svoji kategoriji osvojila drugo mesto.

Letošnji trikratni državni prvak Utroša je po osvojeni trojni kroni povedal: »Moj cilj na državnem prvenstvu je bil osvojiti tri naslove. Vesel sem, da mi je uspelo, sa je to poleg mojega tudi uspeh BK Mladost in lendavskega športa. Čestitke in zahvale gredo tudi soigralcema v dvojicah in miksih, Mihu in Niki, še posebej pa trenerju Denisu. Tudi danes se je potrdila pravilna odločitev izpred ene sezone, ko sva se oba z Denisom vrnila v Lendavo, kjer nama je klub omogočil dobre pogoje za uspešno delo.«

Rezultati:

Moški posamezno:

1. Iztok Utroša

2. Luka Petrič

3. Alen Roj

3. Mitja Šemrov

Ženske dvojice:

1. Katarina Beton/Ana Marija Šetina

2. Nika Koncut/Sabina Magyar

3. Kim Novak/Kaja Stanković

3. Vesna Brlič/Eva Gruber

Moški dvojice:

1. Iztok Utroša/Miha Horvat

2. Miha Ivanič/Andraž Krapež

3. Kek Jamnik/Alen Roj

3. Matevž Bajuk/Mitja Šemrov

Mešane dvojice:

1. Nika Koncut/Iztok Utroša

2. Tina Kodrič/Kek Jamnik

3. Urška Polc/Alen Roj

3. Kaja Stanković/Primož Flis

 

Foto: BK Mladost

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.02.2014 ob 17:30 kodila gost

      Ge ste fuzbalejri ??

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.