https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Radgonski glasbeniki uspešni na tekmovanju »Avsenik 2014«

04.02.2014 ob 10:45  

V Begunjah na Gorenjskem je potekalo 8. mednarodno tekmovanje diatoničnih in klavirskih harmonikarjev za nagrado »Avsenik 2014, ki so se ga udeležili tudi učenci Glasbene šole Gornja Radgona: Blaž Zemljič (klavirska harmonika), Niko Vršič in Eva Kebrič (oba diatonična harmonika).


V močni konkurenci so mladi radgonski harmonikarji dosegli solidne rezultate. Še najbolje se je odrezal Niko Vršič (mentor: Viktor Malec), ki je v kategoriji B dosegel 94,00 točk in tako osvojil srebrno priznanje. Bronasto priznanje je osvojil Blaž Zemljič (mentor: Rihard Lebar), saj je v kategoriji A dosegel 87,67 točke. V isti kategoriji je Eva Kebrič (mentor: Viktor Malec) prejela priznanje za udeležbo, oz. 84,00 doseženih točk.

Vsem trem tekmovalcem in mentorjema je čestital tudi ravnatelj Glasbene šole Gornja Radgona, mag. Tomaž Polak.

                                                                                                      

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.