https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

V zimski ligi ŽNK Teleing Pomurje osvojili dve lovoriki

4.2.2014  

V soboto je bil v Športni bajti Radlje ob Dravi odigran finalni turnir Ženske zimske lige, ki se ga je ŽNK Teleing Pomurje udeležil z kar štirimi ekipami. Pomurke je spremljalo lepo število zvestih navijačev, ki so videli odlične predstave in dve osvojeni lovoriki.

Prve so na parket športne dvorane stopile igralke ekipe Pomurja U13, ki so v prvem polfinalnem obračunu turnirja gladko, s 4:0 odpravile sovrstnice, ekipo Exstrem iz Ribnice in se uvrstile v finale, kjer so se pomerile z ekipo ŽNK MSM Ptuj, ki je v polfinalnem srečanju premagala ekipo Krim iz Ljubljane z rezultatom 6:1. V finalnem srečanju so mlade Pomurke nastopile suvereno. Ves čas so prevladovale, potem pa v zadnjih trenutkih srečanja nesrečno prejele dva zadetka in srečanje izgubile.



Po končanem tekmovanju U13 so na sceno stopile ekipe U15 ekip, kjer pa se Pomurka ni uspelo uvrstiti na turnir. Sta pa zato na finalnem turnirju U17 nastopile kar dve ekipi Pomurja. Prvo srečanje so odigrale mlade igralke, ki so morale priznati premoč igralkam ekipe ŽNK Velesovo 2. Po razburljivem srečanju je bil rezultat 2:3. V drugem polfinalnem srečanju pa so naše nogometašice povsem nadigrala igralke ekipe ŽNK Kalcer Radomlje in na koncu slavila z rezultatom 6:0. V srečanju za tretje mesto so nato mlade igralke Pomurja pokazale svoje znanje in slavile, na srečanju proti ekipi ŽNK Kalcer Radomlje, z rezultatom 5:0. Še suverenejše pa so bile starejše igralke, ki so v finalnem srečanju, v katerem so se pomerile z ekipo Velesovo 2, prikazale odlično igro, in slavile z rezultatom 8:1 ter tako dokazale, da jim ostale ekipe niso dorasle.

Finale članic so odprle igralke ŽNK Rudar Škale in ŽNK Krka, v katerem so Novomeščanke pripravile svojevrstno presenečenje in po izvajanju 6-metrovk premagale favorizirane Velenjčanke. V drugem polfinalnem srečanju so se članice Teleing Pomurja pomerile z ekipo ŽNK Velesovo 2, ter odpravile nasprotnice z »atomskim« nogometom. Srečanje se je končalo z rezultatom 9:1. V srečanju za tretje mesto pa so se nato, nad ekipo ŽNK Velesovo 2, znesle še Velenjčanke, ki so slavile z 7:1. V finalnem srečanju so vsi prisotni spremljali demonstracijo sodobnega futsala. Pomurje so si na srečanju z ekipo ŽNK Krka priigrale ogromno priložnosti, še več pa so jih realizirale, in srečanje suvereno dobile z rezultatom 10:0 ter ubranile naslov prvakinj Zimske lige.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.02.2014 ob 16:29 klen gost

      Pa kak jim lejko v finali date 10 golov, pa isto pri U-17. Ali so ove tak slabe ali pa je rejsan ta ekipa tak dobra. Vači pa čestitke za nova dva naslova državnih prvakinj.

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.02.2014 ob 16:39 bmw gost

      Nasprotnice niso slabe, ONE SO RES PRAVE PROFESIONALKE :-)!

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      05.02.2014 ob 9:26 starš gost

      Največje bogatstvo tega kluba, pa je 100 igralk mlajših selekcij. Res je lepo za njih poskrbljeno in tudi vsi starši se počutimo del tega kluba, kar se je tudi pokazalu na finalu državnega prvenstva v dvoranskem nogometu. Je nekaj nepozabnega, ko cela dvorana poje himno Beltinskega kluba. Igra članske ekipe Teleinga, pa je itak bila pravljica, v polfinalu in finalu doseči 19 zadetkov, dekline, vsak vam čast.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.