https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KULTURA

FOTO: V Lipovcih na kulturni praznik proslavili 25-let delovanja KUD Lipovci

Lipovci, 09.02.2014 ob 8:00  

Slovenski kulturni praznik so v Lipovcih proslavili na prav poseben način, saj se niso poklonili le našemu najpomembnejšemu pesniku, temveč tudi 25. obletnici delovanja Kulturno umetniškega društva Lipovci.


Slavnostna prireditev, ki je potekala  v vaškem domu Lipovci, se je začela z državno himno v izvedbi članov moškega pevskega zbora Lipovci, nato pa je zbrane pozdravil g. Janko Bezjak, ki se je dotaknil začetkov delovanja društva in se zahvalil vsem, ki so skozi vsa leta v društvu aktivno sodelovali. Sledili so nastopi otroške folklorne skupine KUD Beltinci, mladih glasbenih upov iz Lipovec, domačih ljudskih pevk in moškega pevskega zbora Lipovci.

 

Zaključno besedo je imela predsednica društva Janja Žalik, ki se je zahvalila vsem bivšim predsednikom in najstarejši članici društva.

 

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.02.2014 ob 11:06 TINČ gost

      ISKRENE ČESTITKE OB VAŠEM LJUBILEJU KUD: a želimo tudi mi , ki se nismo mogli udeležiti Vaše slovesnosti . Zato Vam iz vsega srca voščimo in želimo še obilo dobrega pri vašem nadaljnem delu ,kulturni duh pa naj še v obilici razprostira svoja krila med ljudmi , kiso vam v dobri veri namenjeni ,da svoje življenje preživijo skupaj z vami !

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.02.2014 ob 12:02 gajdaš gost

      tinč ka se stalno nekam oplejčeš pa se v nekoga mejšaš ?ka si mislo ka brezi tebe in tebi enakij nemrejo nikaj napraviti ?

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      09.02.2014 ob 19:28 zagor gost

      Ka pa tou za edne v tej roužicaj vej šče pa nej fanjšček hm ?...

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      09.02.2014 ob 19:31 lajkoš eden gost

      Pa te Bezakk je kak bizgec že 40 lejt samo ka zdaj več nema takše žetve ha,ha

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.