https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

KROGOTOK ŽIVLJENJA

Kdaj: Četrtek, 13.02.2014 ob 19:00

Kje: Puconci, v Spominskem domu Š. Küzmiča v Puconcih

Razvojni zavod Občine Puconci vas vljudno vabi na otvoritev in ogled četrte samostojne razstave slik Darje Bernik  KROGOTOK ŽIVLJENJA v četrtek 13. februarja 2014 ob 19. uri v Spominskem domu Š. Küzmiča v Puconcih.
 
Darja Bernik živi v Ljubljani, njene korenine izhajajo iz Bratonec, tako da je Darja veliki del otroštva preživela razdvojena med mestom in podeželjem. Darja je ljubiteljska umetnica, članica in tajnica društva Litijski likovni atelje LILA. Za čopič je rada poprijela že v OŠ, tudi v času študija, aktivneje pa se je s slikanjem začela ukvarjati nekja leta 2007. Leta 2008 je prejela certifikat Zveze likovnih društev Slovenije za ustvarjalnost "ZLATA PALETA". Darja Bernik v sebi združuje več različnih talentov in interesov. Življenje uspešne poslovne ženske, matere in žene ter intimni svet umetnice.
Zaposlena je v Sparu kot vodja računovodstva, opravlja pa še delo, povezano z davčnim svetovanjem, za vse koncernske družbe.
 

Tanja Marič

Razvojni zavod Občine Puconci

Puconci 79, 9201 Puconci

 

E-mailrazvojni.zavod@siol.net

Tel.: 02/545-96-70

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.