https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Murskosoboški kickbokserji odlični v Karlovcu

Karlovac, 10.2.2014  

V soboto so se člani Kickboxing kluba Murska Sobota udeležili Evropskega pokala Karlovac OPEN 2014. Prijavljenih je bilo 1236 tekmovalcev iz 115-ih klubov in 16 držav. Tekmovalce je vodil trener Tomo Kološa, dosegli pa so kar osem uvrstitev na stopničke.


Dobro delo na treningih se je odrazilo tudi na tekmovanju, za mlajše je bilo sploh prvo tako. V klubu želijo do prihajajočega državnega prvenstva odpraviti napake, ki so se pojavljale, ter se fizično še dodatno pripravili.

Doseženi pa so bili naslednji rezultati:

- Žan Granov v Light Contactu -63kg med mladinci 9-16mesto

- Aleša Bagari v Kick Lightu +70kg med članicami 3.mesto

- Renato Volkar v Kick Lightu -63kg med člani 3.mesto

- Tilen Džafič v Kick Lightu -63kg med mladinci 3.mesto

- Kevin Vučko v Light Contactu -69 med starejšimi kadeti 3.mesto

- Uroš Drvarič v Kick Lightu -94kg med člani 3.mesto

- Matej Hajduk v Light Contactu -84kg med člani 2.mesto

- David Žibrat v Light Contactu pa je zmagal med člani v kar dveh kategorijah -89kh in -94kg.

Od 27. februarja do 2. marca bosta na največji turnir na svetu na Irsko odpravljata najizkušenejša Matej Hajduk in David Žibrat, spremljal pa ju bo trener Tomo Kološa. Na IRISH OPEN 2014 se pričakuje preko 3000 tekmovalcev iz več kot 30-ih držav.

Foto: Kristjan Rituper

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.