https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

S svojimi pivskimi prijatelji nazdravite kar preko Facebooka

11.02.2014 ob 13:00  

V teh dneh smo na Facebook-u opazili tudi številne Pomurce, ki s svojimi prijatelji spijejo pivo kar preko družebnega omrežja.


Gre za igro, pri kateri si izzvan, da v 24-ih urah po prejetju »nominacije« na eks spiješ pivo, to dejanje posnameš, posnetek pa deliš s svojimi prijatelji na Facebook-u. Pri tem se zahvališ prijatelju, ki te je »povabil« na pivo, izzoveš pa tri svoje prijatelje, da naredijo isto. V kolikor si izzvan, dokaza, da si nalogo res opravil, pa ne objaviš, lahko oseba, ki te je  »nominirala«, od tebe terja gajbo piva.

Foto: hooplaha.com

Omenjena igra je zaživela tudi že med številnimi Pomurci, ki so s svojimi prijatelji delili posnetke, kako na dušek spijejo pivo, spet drugi pa se zgražajo nad tovrstnim načinom, ki promovira pitje alkohola.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.02.2014 ob 13:07 Del R gost

      Zadnji stavek čist sve pove oz. ta članek, kaka je dejanska "kultura" večine populacije v Sloveniji oz. Prekmurju. Potem pa se sprašujemo oz. iščemo posredno vse druge vzroke za "stanje" v državi, ne omenimo, pa vseh oz. da smo tudi delno sami pripomogli k tem stanju z "zastikanjem" očmi ...

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      11.02.2014 ob 13:14 Ludwig gost

      Ludwig ima boljšo in pametnejšo idejo https://www.facebook.com/photo.php?v=10151946578841139

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      11.02.2014 ob 13:17 mmm gost

      @Del R Pivo je zakon, zato pijmo pijmo ga! Možeš da mi ga popu.... malo!!! dođi popu... ga, selj...!

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      11.02.2014 ob 14:05 realist gost

      @got-ludwig: Trbej ženo od direktora komunale pozvati, ka povedano prevede, ker je ona edina, kera daleč naokoli zna nemško :)

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      11.02.2014 ob 15:25 Del R gost

      Pravin, kaj proti uzivanji piva ?? Vse pa ma svojo mejo ali nej ?? Nvn, ka je tau neka tak izjemnoga, ka je tej portal oz. ka trbej nikša ekstra novico na to temo napisati oz. ekstra kaj razpravlati. Naj dela vsak kak šče. Nej pa trbe zdaj včasi kontra žalitev vdariti, če se izraži svoje mnenje, oz. več nemo smeli izraziti svojoga mnenja?? Zdaj, če poveš dejansko resnico oz. skoraj dejstvo, si že seljak??

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      11.02.2014 ob 19:53 realist gost

      haha, eden med mojimi prijatelji na facebooki je nominejro Jakova Faka :)

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      11.02.2014 ob 20:51 benasi gost

      Del R, se strinjan, kultura pitja v sloveniji, celo pa v prekmurje več ne obstaja.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      11.02.2014 ob 22:49 ges gost

      Jao Pomurec, tau je že stara fora kera je več nej v modi, potem ko je v svetu naletela ne veliko negodovanja. Zdaj je popularna igra v kateri ste nominirani in morate v roku 24ur narediti eno dobro delo...

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.