https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ŠPORT

FOTO: Zverova, Vajs in nogometašice Teleing Pomurja najboljši v letu 2013

Puconci, 23.02.2014 ob 8:00  

Na 50. jubilejni prireditvi za naj športnico, naj športnika in naj ekipo 2013 za Pomurje, ki je potekala v Zeleni dvorani v Puconcih, so slavili nogometašica Mateja Zver, članica ŽNK Teleing Pomurje, kickboksar Dejan Vajs,  svetovni prvak v kategoriji wako,  in ŽNK Teleing Pomurje Beltinci.

Drugo mesto so osvojili Sara Sakovič, članica ŽOK Kema Puconci, Marino Kegl, mladinski evropski prvak v tenisu med gluhimi, ter NTK Kema Puconci, državni in pokalni prvaki.

Tretje mesto so osvojili nogometašica Tanja Vrabel, članica ŽNK Teleing Pomurje, strelski reprezentant Robert Markoja ter ŽOK Kema Puconci.

Razglasitev so s svojim nastopom popestrile učenke OŠ Puconci.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.02.2014 ob 16:28 koš gost

      čestitke vsem nagrajencem

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.02.2014 ob 17:09 emika gost

      Bravo Mateja Zver!

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      23.02.2014 ob 22:57 asdf gost

      Mateja je NAJ....super

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.