https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Prvo Zimsko ligo v Puconcih osvojili Košarovci in dvakrat Prosečka vas

Puconci, 24.2.2014  

Občinska zveza klubov malega nogometa Puconci pod vodstvom Tekmovalne komisije, ki je skrbela tudi za nemoteno izvajanje posameznega turnirja, je organizirala Zimsko ligo v Puconcih, ki se je odvijala 8., 9., 22. in 23. februarja. V Zeleni dvorani so se tako pomerile ekipe vseh treh selekcij, ki nastopajo pod okriljem OZ KMN Puconci.

 

V članski konkurenci, kjer je nastopilo 24 ekip, so se v tako imenovani playoff uvrstili Košarovci, Pečarovci in Dankovci. Prvo tekmo so odigrali Pečarovci in Košarovci, katero so dobili slednji z rezultatom 4:1. Nato so se Košarovci pomerili še z Dankovci in z zmago s 3:0 osvojili prvo Zimsko ligo v Zeleni dvorani. Za drugo mesto sta se tako v zadnji tekmi »udarili« ekipi Pečarovcev in Dankovcev. Uspešnejši so bili Pečarovci in z zmago s 4:1 osvojili drugo mesto.

V veteranski konkurenci pa so se v polfinale uvrstile ekipe iz Brezovcev, Bodoncev, Prosečke vasi in Polane. V prvi polfinalni tekmi je Breza premagala Bodonce z rezultatom 3:1, v drugi pa je bila z istim rezultatom Prosečka vas boljša od Polane. V malem finalu sta se tako pomerili ekipi Bodoncev in Polane, katerega so po kazenskih strelih dobili Bodonci ter osvojili tretje mesto. V velikem finalu pa so veterani Prosečke vasi premagali Brezo z rezultatom 2:0 in si tako priborili največji pokal v veteranski konkurenci.

Enak uspeh je uspel tudi pionirski selekciji Prosečke vasi, saj so v finalnih bojih premagali Zenkovce s 5:2 in Bodonce z minimalnim rezultatom 1:0. V boju za drugo mesto pa so bili Bodonci uspešnejši od Zenkovcev (3:1), ki so se tako morali zadovoljiti s tretjim mestom.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.