https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Otroške kreativne urice - KIDS CRAFTS

Kdaj: Sreda, 26.02.2014 ob 16:00

Kje: Murska Sobota, Galerija 23, Cvetkova 2

Ste se tudi vi že spraševali, kako motivirati otroka in ga odvleči stran od raznih ekranov...televizije , računalnikov ipd.? 

Nikar ne dopustimo, da bi naš otrok zakrnel pred ekrani in posledično že pri 20-ih oboleval za boleznimi sklepov in okostja kot kakšni starčki. Saj ni tako težko, samo pravi način je treba najti.Otroci so namreč že po naravi zelo radovedni in dojemljivi za različne aktivnosti, hitro učljivi, predvsem pa pripravljeni vedno znova spoznavati nove stvari. Pomembno je, da ustvarjalnost otrok spodbujamo in jim jo pomagamo ohraniti ali jo še dodatno razvijati. Otroci so neizmerno radovedni, zastavljajo neskončna vprašanja in niso zadovoljni s preprostimi odgovori. Naša naloga je, da jih motiviramo! Pravljice niso dovolj. Otroci namreč potrebujejo tudi igro, družbo, druženje in kreativno ustvarjanje. V ta namen smo se odločili, da naše PRAVLJIČNE URICE NADGRADIMO in sicer z OTROŠKIMI KREATIVNIMI URICAMI, ki bodo potekale po naslednjem urniku.

URNIK:

26.2.2014 - sreda, 16.00 - 17.00 (ustvarjanje z otroci, prebiranje pravljic, igranje z upokojenovzgojiteljico go. Treziko Vidovič in igračami podjetja CTF)
5.3. 2014 - sreda, 16.00 - 17.00
12.3.2014 - sreda, 16.00 - 17.00
19.3.2014 - sreda, 16.00 - 17.00

Kreativne urice so popolnoma BREZPLAČNE. 
Za ves ustvarjalni material poskrbimo mi.
Skozi kreativne urice bomo spoznavali svet domišljije, pravljic, pravljičnih bitij, veliko bo tudi iger in smeha. Na voljo bodo tudi razne igrače za spodbujanje motorike otroka.

Otroci in starši - PRISRČNO VABLJENI!

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.