https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Kreativna Delavnica - KLJUČ DO SEBE SKOZI INTUITIVNO SLIKANJE

Kdaj: Petek, 28.02.2014 ob 16:00

Kje: Murska Sobota, Galerija 23, Cvetkova 2, Šavel center, Murska Sobota

Ste že kdaj razmišljali, da bi tudi vi slikali, pa ste v istem trenutku ugotovili, da tega pravzaprav nikoli ne bi vedeli?

Ob takem razmišljanju smo storili prvo napako. Ni res, da ne vemo slikati, samo ne dovolimo sebi, da bi se prepustili toku in intuiciji. Ta delavnica je namenjena prav temu, da se naučimo prepustiti samemu sebi, najti ključ do notranjega jaza, prebuditi tistega notranjega otroka v sebi, ki dejansko to zna. A ne verjamete? Kolikokrat ste poizkusili aktivirati kreativnost v sebi? Ustvariti nekaj samo z barvami in platnom? in hitro odnehali, ker nekako ni in ni šlo...zakaj? Tukaj nastopita naša leva in desna polobla možganov...leva, tista logična, razumska polovica vse dojema logično, matematično, po nekih merilih, realno in nemalokrat se zgodi, da bi brez vklopa desne polovice hitro prišli do zgrešenih sklepov. Zato tukaj nastopi desna polovica, ki je pravzaprav naša intuitivna, čutna, ki operira z motivi in barvami, ki pravzaprav lovi ravnovesje med razumskim in čutnim svetom. Če želimo ponovno vzpostaviti stik s samim seboj, najti in prebuditi tistega kreativnega otroka v sebi, je naša naloga, da se v prijetnem ambientu prepustimo naši intuiciji in prebudimo pravega slikarja v sebi. Še vedno ne verjamete? Toplo vabljeni, pridite in se prepričajte sami...ugotovili boste, da pravzaprav že pol ure takšnega intuitivnega slikanja uravnovesi nas centralni živčni sistem in gibanje rok, nas umiri in navdihne s pozitivno energijo. Skozi prijeten ambient bomo prepletli dobro počutje, obudili naše čute z igro barv in aromo svečk, angelskimi kartami in še kaj... S seboj prinesite le nekaj različno širokih čopičev, platna in ves ostali slikarski material priskrbimo mi. CENA = 20€ Vsi udeleženci naših predhodnih tečajev ali delavnic imajo 20% popust. Omejeno število udeležencev je 10. Obvezne predhodne prijave z plačilom prijavnine na blagajni Galerije 23. (Cena takšnih 3-urnih delavnic stane širom države cca 50 - 120€, pri nas bo le tokrat izjemoma veljala ta cena).

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.