https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Koncert skupine ETHNOTRIP

Kdaj: Sobota, 08.03.2014 ob 19:30

Kje: Murska Sobota, Gledališče Park Murska Sobota

Zavod za kulturo, turizem in šport Murska Sobota

koncert skupine ETHNOTRIP

v soboto, 8. marca 2014 ob 19.30, Gledališče Park Murska Sobota 

Zasedba:

Tjaša Šimonka – vokal
Miha Kavaš – violina
Aleksander Varga - bas kitara
Primož Kramberger – klavir 
Tomi Došen-bobni

Člane zasedbe Ethnotrip je leta 2009 v okviru projekta na fakulteti združila ljubezen do ljudske glasbe in želja po poustvarjanju le te. Projekt, se je nato razvil v zasedbo, ki vztrajno nadaljuje in nadgrajuje svojo glasbeno pot. V skupini Ethnotrip se ne omejujejo zgolj na slovensko ljudsko glasbo, ampak je v njihovem reperturaju moč slišati tudi ljudske skladbe iz Madžarske, Hrvaške, Srbije, Anglije, Makedonije, Rusije, Bosne, židovske pesmi, ... Imajo pa tudi že nekaj lastnih avtorskih skladb. Lansko leto so izdali album z naslovom Ethnotrip, v letošnjem letu pa bo izdana že druga plošča. 

O Ethnotripu so zapisali:
"Zasedba Ethnotrip se je že na prvencu izkazala z odličnim muziciranjem in petjem, ki že znane pesmi odeva v sveže in mikavne aranžmaje. Posebna odlika albuma je v tem, da na njem nič ni ne odveč ne premalo. Aranžiranja so se člani kvarteta lotili z odmerjeno in mirno roko. Enako lahko trdimo za samo izvedbo, ki je obenem zelo samosvoja in zapomljiva, pa sploh ne zato, ker denimo poznamo izvirnike, ampak zato, ker jih glasbeniki odigrajo z ljubeznijo ter tako prepričljivo in suvereno, kot bi jih sami napisali. Večjega komplimenta za te krasne in mestoma kar presunljive izvedbe bi se težko spomnili." (Mario Batelić, Radio Študent)

Vljudno vabljeni!
Cena vstopnic v predprodaji: 8 €, uro pred koncertom 12 €. Predprodaja: pri blagajni Gledališča Park vsak delavnik med 14. in 17. uro.


 






    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.