https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Černelavci: izrečen ukrep prepovedi približevanja

03.03.2014 ob 6:18  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali eno prometno nesrečo v kateri je nastala samo materialna škoda. Obravnavana je bila še ena poškodba vozila na parkirnem prostoru in trije primeri povoženja divjadi. Poleg tega so bila obravnavana štiri kazniva dejana, požar in tri kršitve javnega reda.

S področja kriminalitete je bila v Grabonošu obravnavana tatvina goriva iz parkiranega tovornega vozila. Ljutomerski policisti so obravnavali vlom v starejšo počitniško hišo, odkoder ni bilo ničesar odtujenega. Ponoči ob 03.00 uri so policisti v Murski Soboti prijeli moškega, kateri je pred tem vlomil v parkiran osebni avtomobil. V Černelavcih je bilo obravnavano kaznivo dejanje nasilje v družini. Osumljenemu je bil izrečen tudi ukrep prepovedi približevanja.

Kot smo že poročali je včeraj okrog 7.00 ure je v stanovanjski hiši v M. Soboti prišlo do požara, v katerem je ena oseba umrla.  Kriminalisti so pri ogledu kraja ugotovili, da je 88–letni lastnik hiše menjal plinsko jeklenko v prenosni plinski peči, kar je povzročilo izbruh ognja. Ogenj je tako zajel celotno pritličje in prvo nadstropje, v katerem se je v tistem trenutku nahajala njegova 73-letna žena. Le-ta je utrpela opekline po telesu in je bila na kraju s strani gasilcev najdena mrtva. Lastnik se je uspel rešiti in zbežati iz hiše. Pri tem je nastalo za okrog 80.000 evrov.

Javni red je bil kršen 2-krat v zasebnem prostoru in 1-krat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes na celotnem območju policijske uprave. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.