https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Dolina: Pustna povorka s strici iz ozadja

Dolina, 05.03.2014 ob 11:00  

Na pustni torek so v Dolini pri Lendavi organizirali že tradicionalno pustovanje v vaškem domu sredi vasi, še pred tem pa so se podali na povorko po vasi, kateri so se pridružili tudi mnogi vaščani. Tema letošnje povorke je bila trenutno najbolj aktualna slovenska tema - potapljanje naše države, tudi po zaslugi stricev iz ozadja.


Tako so uprizorili prizore iz vsem dobro znanega potapljajočega se Titanika, ki simbolizira trenutno stanje naše družbe. Titanik sta tokrat krmarila Pahor in Bratuškova, povorke pa sta se udeležila tudi Kučan in Janša.

A upajmo, da naše države ne bo doletela enaka usoda kot Titanika in jo bomo uspeli rešiti preden zares potone na dno, kot se je to zgodilo najslavnejši ladji vseh časov. Čeprav je namen pusta tudi ironija, hudomušnost ter priložnost za sproščanje ventilov skozi parodijo in šemljenje, se nikakor ne sme pozabiti na rajanje in veseljačenje, in tega se držijo tudi v Dolini. Tako so se po končani povorki vsi zabave in pustnih vragolij željni lahko zabavali v vaško gasilskem domu ob glasbi še dolgo v noč.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.03.2014 ob 13:27 SOMI gost

      MAŠKARCE , JE TREBA DOBRO PRCATI, VSE DRUGE PA POGNATI PREK NA MADŽARSKO , TAM NI STRICEV IZ OZADJA !

      1 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.03.2014 ob 15:10 fidlboy gost

      Somi, se strinjam v celoti z tabo.

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      05.03.2014 ob 17:02 SOMIANTI gost

      SOMI škoda energije za take kot si ti.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      06.03.2014 ob 14:25 kukulele somi gost

      somi ma pa majnvrednostni kompleks ... ker ma zeeeeeloooo majčkenega lulčeka ... pa bi rad đebo ... ha ha ha ... :) :P

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.