https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

MACHO IN MEJKE SMEY MIX

Kdaj: Sobota, 15.03.2014 ob 19:00

Kje: TIŠINA, KULTURNA DVORANA TIŠINA

Ste zamudili MACHO IN MEJKE SHOW vol. 3? Vaša skrb je popolnoma odveč. Macho in Mejke vam ponujata na ogled le najboljše iz šova. Na odru se bodo v najrazličnejših situacijah znašli Mirko, Stanka, Gordana, Štefan, Macho, Mejke, sestra Mojca in Frančiška Von Kozelin. Predstavili se vam bodo v skečih: AVTOMOBILSKA ROMANCA Part IV: NOUVO DEJTE NAJLEPŠE JE NA ROKAU VSE VREJDE Vabljeni! Cena vstopnice je 5 EUR. Otroci do 10. leta starosti imajo vstop prost. Predprodaja vstopnic: GOSTILNA GERGJEK, TIŠINA (od 7.3.2014) GOSTILNA VERBAN, TROPOVCI (od 7.3.2014) in eno uro pred predstavo v KULTURNI DVORANI TIŠINA. Info: 041 976 517 (Boštjan Sinic)

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.