https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

"Pomladno Pevsko prebujanje", koncert Mešanega pevskega zbora Štefan Kovač iz Murske Sobote in Komornega pevskega zbora Vita

Kdaj: Sobota, 22.03.2014 ob 19:00

Kje: Lendava, Sinagoga Lendava

Koncert | Sinagoga Lendava

Pomladno Pevsko prebujanje

Vstopnina: Vstop prost

Nastopajoči: KPZ Vita Lendava, MEPZ, Štefana Kovača Murska Sobota

Nastopajoči: KPZ Vita Lendava Vita pomeni življenje. Ime smo izbrali z mislijo na vitalnost in življenjsko energijo, ki naj bi jo zbor odseval skozi petje. Zbor deluje 11 leto, šteje 20 pevcev, zborovodja je Danijel Berden. Repertoar zbora sestavljajo skladbe različnih žanrov. Druži nas ljubezen do petja in želja po raziskovanju novih zvočnih efektov v vokalni glsabi. Poleg nastopov v Sloveniji smo se udeležili tudi tekmovanj svetovnega merila v Pragi, Budimpešti, Lido di Jesolu v Italiji. Leto 2013 je predstavljalo zboru jubilejno leto, saj smo praznovali svoj 10. rojstni dan, izdali smo brošuro z jubilejno zgoščenko, na jesen pa smo vrnili obisk slovenskemu društvu Kredarica, ki ima sedež v Novem Sadu. 

Splet: https://sites.google.com/site/kpzvitalendava/ 

MEPZ Štefana Kovača Murska Sobota Smo pevski zbor iz Murske Sobote z več kot 40-letno tradicijo. V zboru je aktivnih 25 članov, katerih starost je od rosnih 18 let pa vse do prezaposlenih upokojencev. Izvajamo ljudsko, narodno in umetno zborovsko glasbo. Druži nas ljubezen do petja in druženja. Tako smo marsikje nastopali in skupaj doživeli različne dogodivščine. Z veseljem sodelujemo z drugimi pevskimi zbori ter se udeležujemo raznih festivalov in tekmovanj. Pot nas je poleg Slovenije popeljala tudi po Avstriji, Italiji, Slovaški, Češki, Nemčiji, Finski, Grčiji in Ameriki. Za svoje delo smo prejeli številna priznanja.

Splet: http://www.mepz-stefanakovaca.si

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.