https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

FOTO: Komedija Tašča.com 3 v Murski Soboti nasmejala obiskovalce do solz

Murska Sobota, 14.03.2014 ob 7:15  

V Gledališču Park v Murski Soboti je potekala komedija Tašča.com 3, polna smeha in zabave, hkrati pa poučna in vsebinsko bogata. Ljubezenske težave so predstavili gledališčniki KUD Veseli oder Ptuj.

Komedijo Tašča.com sestavlja več delov. Vsak del je enovita celota. Gledalec torej lahko gleda vsak del zase, četudi ni videl ostalih. Vsebina vseh delov v nizu komedij Tašča.com govori o družini Prepih, ki jo sestavljajo mama Marica, njen mož Franci ter najstniški hčerki Julija in Nika. Družina živi običajno mestno življenje v enem od mariborskih stanovanjskih blokov. Zaradi spleta okoliščin se k njim preseli ženina mama, torej moževa tašča oz. dekličina babica Jula iz Prlekije.

Zgodba v komediji Tašča.com 3 s podnaslovom Ljubezenske težave govori o vnukinji Juliji, ki ima probleme v ljubezni, zato v reševanje njenih težav vstopi babica Jula, ki se nostalgično spominja svoje mladostne ljubezni in davno preminule mame.

Tudi v tretjem delu Tašča.com nastopa sosed Hanzek, ki še vedno goji simpatije do nove sosede iz Prlekije. V zgodbi se pojavi še Hans, Francijev poslovni partner iz Nemčije, ki pomaga Franciju prevažati taščo Julo s "šajtrgo". Franci in Hans se Jule namreč grozno bojita. V strahu pred njo se celo zapreta na stranišče, prav tedaj pa se vrne Francijeva žena Marica.

Igrajo: Danica Cvetko, Tonček Žumbar, Janja Cvetko, Ivan Lah, Anja Cvetko, Tina Žumbar in Tomi Cvetko.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.03.2014 ob 7:44 Gost gost

      Včeraj smo po Tv SLO gledali še večjo komedijo. Tarča je razgalila vso bedo politikantstva v Sloveniji.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.03.2014 ob 16:42 ROBERT gost

      Spoštovanje in čestitke vsem, ki so pripravili to komedijo.Videl sem vse dele, tudi naslednjega grem in ni mi žal.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      14.03.2014 ob 17:28 vinko megla gost

      Resan tou je bilou smejšno tak in tou samo ednin nimakon je sigdar se smejšno bilo kama idejo.Te so tou igralci iz kanžarevec na tan so takši igralci bole zmejšni ha ha.Rejsan od smeja je lekaj tet razpokalo san mislo od kšeki žrejtja pa lokanja kmetove še zbatašami odite okoli vij pa nekše igralce omenjate seljaki.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.