https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POLITIKA

Urad župana: Štihec ni ovaden zaradi ponarejenega davčnega potrdila

14.03.2014 ob 13:40  

Iz županovega urada so nam sporočili, da župan ni ovaden v primeru ponarejenega davčnega potrdila Muri 05.


Kot smo objavili pred dnevi, so bile že podane kazenske ovadbe za odgovorne pri ponarejanju datuma na davčnem potrdilu Muri 05, ki so ga izdali na davčnem uradu v Murski Soboti. Na osnovi tega potrdila je Mura takrat dobila licenco za igranje prvoligaških in evropskih tekem. Povzeli smo informacijo iz časnika Delo, kjer so navedli, da naj bi bil zaradi vpletenosti ovaden tudi župan Anton Štihec.

Kot so sporočili iz županovega urada, objavili pa tudi v današnjem Delu, pa informacija o tem, da naj bi bil župan Anton Štihec ovaden zaradi omenjenih poslov, ni bila preverjena in da župan Anton Štihec ni ovadena oseba.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.03.2014 ob 20:28 lujz gost

      bil bi ze cas da bi štihec in pista sla v zapor

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.03.2014 ob 10:51 MOMS gost

      Če ni ovaden zaradi tega potrdila pa bo zaradi česa drugega. Če bi bili pravna država in bi vladal red bi morali zgraditi en oddelek na Dobu samo za župane. Bi jih kar veliko bilo tam. Tonček broji sitno, sitno. Tonček broji sitno. Eeeeee đomba, stiže septembar sitnooooooooo.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      18.03.2014 ob 13:49 zapor gost

      Bil bi čas, da vse barabe dobijo kar si zasluzijo

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.