https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Za Časarjem uradno izdane tiralice

21.03.2014 ob 13:00  

Za nekdanjim predsednikom uprave Luke Koper, Robertom Časarjem je koprsko sodišče izdalo tiralico, mednarodno tiralico in evropski nalog.


Že v času, ko tiralica še ni bila izdana, so krožile informacije o Časarjevem  uradnem menjavanju naslova bivališča. Policija ga po petih dneh na objavljenih naslovih še ni izsledila. Kot poročajo na RTV Slo se je Robert Časar uspešno izmikal vsem uradnim zadevam, med katerimi je tudi izročitev pravnomočne sodbe za prestajanje skoraj 6-letne zaporne kazni na Dobu.

 

Sodišče je pravnomočno obsodbo kasneje znižalo za tri mesece. Če povzamemo dogodke, je Časar bil obsojen zaradi spornih nepremičninskih poslov z Luko Koper. Prav zaradi zlorabe položaja in zaupanja pri gospodarski dejavnosti in nedovoljenega sprejemanja daril ga je sodišče obsodilo na prestajanje zaporne kazni. Ob enem mu je v tem času tudi odvzeta vsaka funkcija, pod katero bi lahko opravljal direktorska dela ali dela kot član uprave v gospodarskih družbah. Poleg Roberta Časarja sta bila zaradi spornih poslov obsojena še nekdanji poslanec Srečko Prijatelj in podjetnik Marjan Mikuž.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.