https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Okrogla miza študentsko-mladinskega kluba Klinka Gornja Radgona

Gornja Radgona, 23.03.2014 ob 9:00  

V okviru novega projekta mladinsko študentskega kluba Klinka, se je v soboto v prostorih mladinskega centra odvijala okrogla miza, na kateri so gostili tri zelo uspešne mlade goste.


Rok Bagoroš - KTM stunt rider na motorju, Til Pleterski - ustanovitelj znane novodobne ljubljanske fast food restavracije HOOD BURGER in ustanovitelj pivovarne BEVOG Vasja Golar, so  trije uspešni ljudje, ki so dokazali, da je s trudom in močno voljo mogoče priti do zastavljenega cilja. Trojica mladeničev je na Klinkini Educo okrogli mizi razkrila, kako so prišli do točke, kjer sanje prerastejo v resničnost.

"Treba je slediti srcu," so bili enotni in povedali, da so do svojega cilja morali premakniti kar nekaj težkih skal in da so sprva premikali le majhno kamenje. Maruša Kerec, voditeljica sobotne okrogle mize, je mladim uspešnežem zastavila veliko vprašanj v zvezi z njihovo uspešno kariero in po odgovorih le-teh, obiskovalcem dvigovala samozavest in voljo do uresničitve svojih sanj in zastavljenih ciljev, kar je bil tudi namen dogodka, saj je treba v teh časih za uspeh imeti veliko poguma, drznosti in seveda tudi kanček sreče.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.03.2014 ob 11:11 Lojz gost

      Trejza, tako v bistvu delujeta oba pomurska portala. "Novinarji" so dijaki in študentje, ki so plačani po članku. Vsebina niti ni tiliko pomembna. Pomembno je čim večje število člankov. Tako, da lahko med njimi servirajo svoje "politično korektne" novice.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.