https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

ZVOČNA OAZA

Kdaj: Torek, 01.04.2014 ob 19:00

Kje: Gaberje, Izobraževalno-zdravilni Center Gaberje Glavna ulica 42-46 9220 Lendava

Človek je iz tonov. Vsak del telesa ima svojo frekvenco. Telo pa je skupek le-teh, kar da osnovni telesni ton. Vsako bitje zase je kot glasbilo, ki ga je možno in dobro redno uglaševati. Gong je starodavni glasbeni instrument, ki nam s svojim zvokom pomaga pri popolni sprostitvi in zdravljenju na vseh nivojih našega bivanja. Gong ne ustvarja zvoka v logičnem ritmičnem zaporedju ampak deluje fraktalno, zato naš um, ki tega ni vajen počasi spusti nadzor. Ko se popolnoma prepustimo zvoku, se naše telo pričenja spominjati kdo smo. Popelje nas v dimenzijo, kjer ni časa, ne prostora. Valovanje možganov se spusti na frekvenco podobno tisti, ko zaspimo. Naša zavest se umika in vstopamo v podzavest. V tem stanju budnega sanjanja se osvobajamo strahov, negativnih vzorcev, blokad in zastalih energij. Planetarni Gong Uran je zelo dobrodošel v času sprememb, ker sproži spremembe kjerkoli so potrebne. Spodbuja spontanost, kreativnost, originalnost, svobodo in kliče moč obnovitve. Vibracije prisotnosti na zvočni kopeli ostanejo z nami še nekaj dni. Naše telo se uglasi na naravno frekvenco 432 Hz. S seboj prinesemo topla in udobna oblačila, odejo, morda vzglavnik in steklenico vode. Obvezne prijave na alesifko@gmail.com ali 031 702 583. Lokacija: www.center-gaberje.si

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.