https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

Nestrpna komedija TAK SI nasmejala v Gledališču Park

Gledališče Park, 27.03.2014 ob 13:30  

Kaj vse se zgodi povprečnemu taksistu v slovenski prestolnici, ko v njegov taksi sedejo konceptualni umetnik, skrivnostna dama, novopečeni vstajnik, brezposelni punker s kravato, duhovnik brez prakse, italijanski turist in dementni profesor marksizma, so si sinoči lahko ogledali obiskovalci Gledališča park. Na sporedu je namreč bila komedija TAK SI, avtorja Gorana Vojnovića.

Nestrpna komedija, kot so jo nekateri označili, je nastala v režiji Aleksandra Popovskega. V njej pa sta zaigrala dobro znana komedijanta Klemen Slakonja in Tadej Toš.

Predstava Tak Si je bila trikrat nagrajena na festivalu Dnevi komedije 2014, kjer se je v tekmovalnem programu v treh tednih z osmimi izbranimi predstavami predstavilo prav toliko slovenskih gledališč. Kar tri od petih podeljenih nagrad so prejeli ustvarjalci Vojnovićeve komedije TAK SI.


Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.