https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO in VIDEO: V Čepincih so se zabavali ob materinskem dnevu

Čepinci, 29.03.2014 ob 12:00  

Župnijska Karitas Markovci je pripravila prireditev ob Dnevu Staršev ki je potekal prejšnji petek v vaški dvorani v Čepincih. Na prireditvi ni manjkalo glasbe, smeha in dobre volje.


S pozdravom je najprej na oder stopila vodja Ž. K. Markovci, nato pa sta očete, mamice, dedke, babice ter vse tiste ki imajo radi otroke nagovorili birmanki Urška in Nuša ter izlili svoje razmišljanje ob pomenu starševstva in o vrednotah življenja.

Nato so oder na stopili KUD - Kobilje, ki so z uro in pol šaljivih skečov iz vsakdanjega življenja nasmejali navzoče, sledila pa je zahvala domačega župnika Dejana Horvata.

VIDEO:

Vsak obiskovalec pa je prejel priponko dobrodošlice, pripravili smo tudi bogati srečolov. Na koncu so se obiskovalci lahk okrepčali s sokovi, ter pogostili z langaši z raznimi dodatki. Da pa se druženje nebi prehitro končalo, je poskrbela kitara, ob kateri se je pelo in zabavalo.

Več fotoografij v spodnji galeriji ...

Denis Lainšček

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.03.2014 ob 20:38 GORZA gost

      Pa ka bi vij Čepinčarge, če nebi bilo župnika HORVATA ???Malo več bi lejku bilou žensek !

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.