https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

Panvita Pomgrad premagala Calcit Volleyball in se uvrstila v finale

31.3.2014  

V Kamniku so v soboto odbojkarji Panvite Pomgrad v drugi tekmi polfinala 1. DOL za moške premagali Calcit Volleyball s 3:0 (16, 23, 21) in se uvrstili v finale.


Gledalcev: 300

Sodnika: Melavc (Šempeter) in L. Globačnik (Topolšica)

Calcit Volleyball: Hribar, Novljan, T. Štern 15, Kvas 1, Pokeršnik 1, Ribič, Štemberger Zupan 6, Brus 7, Hrast, Stavbar 2, Kotnik 11, Ž. Štern

Panvita Pomgrad: Ajlec, Pavlovič 9, Pelemiš 14, Vrabl, Miličevič, Drvarič 2, Bogožalec 13, Tot 9, Flisar 5, Čolović 4, Ratkai, Topovšek

Tudi na drugi tekmi so odbojkarji Calcit Volleyballa morali priznati premoč gostov iz Murske Sobote, kateri so jih premagali že petič zapored v letošnji sezoni. Za prvo mesto bosta tako igrali ekipi ACH Volleya in Panvite Pomgrad.

Tako v prvem kot drugem nizu so vajeti v rokah držali odbojkarji Panvite Pomgrad, ki so z dobro igro hitro povečali prednost pred nasprotniki. V tretjem nizu so jih nasprotniki lovili, vmes celo izenačili rezultat, vendar jim je uspelo pobegniti za tri točke in te prednosti niso izpustili iz rok. Kapetan Panvite Pomgrad je dejal, da so se zavedali, da ima Calcit mlado, poletno ekipo, ki zna igrati odbojko, vendar da misli, da so tokrat prevladale izkušnje, saj so bili v končnici bolj zbrani, naredili so manj napak in zasluženo zmagali. Poudaril je, da se v finalu nikakor ne mislijo predati.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.