https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Dvema prekrškarjema na avtocesti policisti zasegli osebne avtomobile

01.04.2014 ob 6:22  

V preteklem dnevu so policisti na območju Pomurja obravnavali pet prometnih nesreč, šest kaznivih dejanj, štiri kršitve javnega reda in miru, štiri primere povoženja divjadi, poškodbo vozila na parkirnem prostoru in zasegli dva  osebna avtomobila.

V obravnavanih prometnih nesrečah so se v eni štirje udeleženci lahko telesno poškodovali, v ostalih štirih prometnih nesrečah je nastala le materialna škoda. Izven naselja Kupšinci je voznik motornega kolesa trčil v osebni avtomobil. Voznica in sopotnika, ter sopotnik na motornem kolesu so utrpeli lahke telesne poškodbe. Materialne škode je za 2000 EVR.

Na področju kriminalitete na območju Gornje Radgone obravnavno poškodovanje konektorjev na sončni elektrarni in tatvina goriva na bencinski črpalki v Grabonošu. Na območju Murske Sobote obravnavana goljufija pri posojanju denarja in lahka telesna poškodba. Policisti iz Gornjih Petrovec  pa so obravnavali tatvino oblačil.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnih prostorih in dvakrat na javnih krajih. Kršitelji so se po intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Na pomurski avtocesti sta bila zaradi storitve hujših cestno prometnih prekrškov zasežena dva osebna avtomobila.

Pogostejše meritve hitrosti bodo policisti danes opravljali na pomurski avtocesti.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.