https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

GLOBALNO

Mateja Raščana dokončno izselili iz prostorov Dela Revije

03.04.2014 ob 8:15  

Iz nekdanjih prostorov Dela Revije, ki so bile v lasti Pomurca  Mateja Raščana, selijo tisto, kar se da odnesti.


Prostori so že dodobra izpraznjeni, na kraju so le selivci, ki so dobili navodila, da vse pospravijo. V zgradbi sta na prodaj še 5. in 6. nadstropje, a preden ju stečajni upravitelj lahko proda, mora dobiti soglasje Družbe za upravljanje terjatev bank (DUTB). Družba (po informacijah Slovenskih novic naj bi šlo za družbo BVM naložbe), ki se zanima za ti dve nadstropji, je že kupila tri nadstropja v zgradbi.

Vir: skladi.com

Po poročanju Slovenskih novic so bili na premičninah, ki so jih včeraj odnašali iz prostorov Dela Revije, nalepljeni listi, da so zarubljene, vendar bi naj bili po besedah stečajnega upravitelja ti listi brezpredmetni, saj naj bi se zanj postopek glede Dela Revije zaključil, ko se je zgodil stečaj. Pod znamko Dela Revije med drugim izhajajo revije Lady, Stop, Obrazi, Jana in Kih.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.04.2014 ob 14:24 Ka pa Štihec gost

      Ka Štihec ne de šau z njin?

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.04.2014 ob 17:04 kanal10 gost

      Ge so časi ka sta na občinski banketaj skuper sidela. Velki podjetik Raščan in Štihec. Pa da je odi z ženov v Rašico z nagelnčkon ....

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      03.04.2014 ob 22:23 tor gost

      ....zdaj pa lepo po vrsti, komaj zdravstveni tehnik, par let "pripravništva" kar naenkrat miljonar, vzor, navdih, zavetje lokalnih politikov, lastnik medijev, blišč, ponos , kaj pa zdaj, kaj si človek naj misli... Kaj je ta veliki POMUREC naredil za nas, da si sploh zasluži glavni naslov na kateremkoli spletnem portalu... Ja nekateri, žal tudi nekateri lokalni "šerifi" so mislili, da je to prava pot za blaginjo Slovenije.... Škoda, še sreča, da je jesen pravzaprav tu !

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.