https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ROKOMET

Rokometašice Millenniuma tokrat brez domače zmage

8.4.2014  

V Radencih je bila odigrana tekma med ŽRK Millennium in ŽRK Brežice. Domačinke so odigrale borbeno in skoraj celotno tekmo prevladale nad nasprotnicami. Brežičanke so jih ujele v drugem polčasu in na koncu z malo sreče zmagale za 1 gol.


ŽRK Millennium : ŽRK Brežice  22:23

ŽRK Millennium: Kreft 2(1), Varga, Kurbus, Petrovič 3, Pihlar 9(2), Karnet 2, Šijanec 4, Domanjko, Vrbnjak 2, Rohitelj in Rajh.
Trener: Žinkovič Boštjan

7m: 3(4)



ŽRK Brežice: Gramc, Krošelj, Rekič 7, Markovič S. 1, Kožar 3, Predanič 4, Hotko 4(3), Beribak 2, Markovič P. 1, Zorko, Smrekar 1, Suban in Medved.
Trener: Simončič Tadej
Vodja moštva: Zorko Aleš

7m: 3(3)

Sodnika: Čeleš Ivan in Ramšak Davorin

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.