https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Slovenija na prijateljski tekmi v Bakovcih nadigrala Švicarje

Bakovci, 9.4.2014  

Na stadionu Športni park v Bakovcih je potekala prijateljska tekma Slovenije in Švice v kategoriji U17. Slovenska selekcija je s končnim rezultatom 2:0 (0:0) zasluženo nadigrala švicarje.


SLOVENIJA: Vodišek Rok, Rom Matija, Šoštarič Karič Sven, Pišek Janez, Cvijetičanin Oskar, Kondič Igor, Novak Jakob, Mlakar Jan, Valenčič Vitja, Ogrinec Sandi, Elšnik Timotej. Rezerve: Vekić Igor, Janjič Urban, Žižek Kevin, Bužinel Rok, Hrovat Gašper, Petrovič Dejan, Čoralič Sandi. Selektor: Benedejčič Igor.

ŠVICA: Castanheira Joao Paulo, Ulrich Dario, Vitija Sadik, Bamert Jan, Cümart Eray, Manuel Ehombo Jordi, Liechti Martin, Imeri Edin, Guillemenot Jeremy, Kunz Thomas, Muheim Miro. Rezerve: Chande Gion Fadri, Jeker Till, Rigliaco Riccardo, Ramadani Edmond, Sadik Araz, Papa Cristian, Samardžić Haris. Selektor: Ryser Dany.

SODNIKI: Glavni sodnik Čontala Matej, prvi pomočnik Topolnik Gorazd in drugi pomočnik Kranjc Tomaž.

STRELCI

V 63. minuti je prvi gol zadel Mlakar Jan, v 78. minuti pa drugi gol Hrovat Gašper.

MENJAVE 

Slovenska selekcija je izkoristila vseh 6 menjav. V 41. minuti je Kondič Igorja zamenjal Žižek Kevin in Šoštarič Karič Svena Čoralič Sandi. V 59. minuti je Ogrinec Sandija zamenjal Bužinel Rok. V 65. minuti je Novak Jakoba zamenjal Hrovat Gašper. V 76. minuti je Elšnik Timoteja zamenjal Petrovič Dejan, v 80. minuti pa Rom Matijo Janjič Urban.

OPOMINI

Skupno so bili podeljeni trije rumeni kartoni. Prvega je v 34. minuti dobil Novak Jakob, ostala dva pa sta bila podeljena švicarjema, in sicer Bamert Janu v 48. minuti ter Ulrich Dariu v 80. minuti.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.04.2014 ob 8:44 mirko gost

      Še enkrat ... Ne vem, če smo na Madžarskem ali kaj, da se priimki pišejo pred imeni ali pa je to nova Toporišičeva pogruntavščina ... Pa Švicarji z malo začetnico ... Torej bodo komentarji nogometnih tekem od zdaj naprej zgledali takole: Robben Arjen je prebil bok, na drugi vratnici našel Müller Thomasa, ki je spustil žogo za Mandžukić Maria ... Ne moreš verjeti :(

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      12.04.2014 ob 17:42 slovnica gost

      Slovnično res ni pravilno, mislim pa, da na nogometnih igriščih tudi kaj drugega ni prav izrečeno, Mirko operi si ušesa in boš marsikaj slišal.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      12.04.2014 ob 18:20 GOMILIČKI OLTAJMER gost

      HA HA kmetovje zakaj so pa zmagali ha zato da so jim pistili gole odprte .mirko ka se nekaj naduvleš pa modruješ pa te bou ne razmi kaj hočeš sebe spraviti KMET EDEN.slovnica tebi isto vse vala te bomo vama zdaj začali z velkimi pisati ka ta bole razmila seljaka edniva kmeta nevejta ka je sploj zogrizek vuva pa stručkoja ha ha kmeta

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      12.04.2014 ob 23:40 zip gost

      Babe, pa nogomet..))

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.